Choose a searcher

Babesia

Babesia Treatment – Buhner Protocol for Babesia

Urter til Babesia

 

Babesia er en parasitisk protozo, der ligner malaria, men som overføres af flåter. Babesia forårsager sygdommen kendt som Babesiosis (andre navne er Babesiosis, Babesiosis). Babesia-infektion eksisterer ofte sammen med borreliose og/eller andre flåtbårne infektioner. Symptomerne på babesiosis-infektion varierer fra mild til svær. Milde former bliver meget ofte ikke genkendt, fordi de fejlagtigt tages for symptomer på borreliose. Tidlige adoptanter rapporterer ofte om høj feber og kulderystelser. Kroniske infektioner kan være mildt symptomatiske, og de mest almindelige symptomer er: intermitterende feber eller lavgradig feber, kulderystelser og ledsmerter, kronisk træthedssyndrom, svedtendens og "manglende evne til at trække vejret helt".

Samtidig infektion med borreliose-spirokæter forværrer symptomerne på begge sygdomme, så bliver deres forløb mere alvorligt, og konsekvenserne for kroppen er mere alvorlige. Symptomerne kan derefter omfatte svær hovedpine, hæmolytisk anæmi, involvering af centralnervesystemet, høj feber og kramper. Der blev fundet en synergistisk, gensidigt forstærkende effekt af Borrelia og Babesia spirochetes på kroppen. Borrelia DNA optræder tydeligere og bliver længere i blodbanen, når samtidig infektion med Babesia opstår. Så er de negative påvirkninger på leddene, hjertet og nervesystemet mere alvorlige. I nogle tilfælde af samtidige infektioner blev der fundet tværgående myelitis med pareser i arme og ben. Udviklingen af sygdommen er hurtigere fra begyndelsen, rekonvalescensperioden er længere, og spektret af symptomer er meget bredere.

 

Babesia Treatment – Buhner Protocol for Babesia

 

Mange urter er meget effektive til at bekæmpe Babesia-infektioner, som protozoen ikke udvikler immunitet over for. Ligesom i tilfældet med borreliose, også i tilfælde af Babesiosis, er den antimikrobielle virkning kun et af de elementer, der fører til en effektiv terapi.

Ved behandling af Babesiosis bør man være opmærksom på de vigtige virkningsmekanismer af Babesia, som hæmmer behandlingen. Babesia naturlig urtebehandling tager højde for hvert af følgende aspekter.

Ligesom malariaembryoner trænger Babesia ind i røde blodlegemer - erytrocytter, hvor den ved at udvikle og reproducere ødelægger dem. Derudover kan der i løbet af Babesia-infektion være blokering af kapillære blodkar og mikrocirkulationsstagnation på grund af aflejring af fragmenter af beskadigede erytrocytter i karrene. Deres tilstedeværelse i blodbanen kan forårsage betændelse i leveren, nyrerne og milten.

En anden vigtig mekanisme for Babesia-infektion er en stærk negativ effekt på immunsystemet. Babesia ændrer immunpolariteten på en meget specifik måde, hvilket ændrer det menneskelige immunrespons fra Th 1 til Th 2. Dette fører til en dårlig reaktion af immunsystemet på infektionen, og kroppen kan ikke fjerne dette patogen.

I den naturlige behandling af Babesiosis er de mest almindeligt anvendte urter anbefalet af Buhner (opført på Buhners officielle hjemmeside buhnerhealinglyme.com): Alchornea cordifolia, Cryptolepis sanguinolenta, Sida acuta. Det er urter, der udviser en stærk antiprotozoal effekt og udviser en systemisk effekt, dvs. de spreder sig i hele blodbanen og påvirker dermed hver celle og organ. Derudover styrker de immunforsvaret, og Sida acuta beskytter de røde blodlegemer. Vi anbefaler at tilføje L-arginin til denne protokol. Babesia er meget følsom over for L-arginin, så tilskud med L-arginin er med til at hæmme Babesia-infektion. Buhners protokol for Babesia er en af de mest populære naturlige behandlinger af Babesia-infektion.

Med mere resistente infektioner er det værd at bruge den mere omfattende protokol, der anbefales i Buhners bog "Natural Treatments for Lyme Coinfections: Anaplasma, Babesia, and Ehrlichia". I dette tilfælde er mængden af brugte urter og præparater meget større, nemlig: Cryptolepis, Bidens pilosa, Artemisina, Sida acuta, Salvia miltiorrhiza, Marietidsel, Ashwagandha, Panax ginseng, Lakrids, Schisandra, L-arginin, Vitamin B2. I denne kombination af urter til Babesia vil du, udover at virke mod Babesia, styrke immuniteten, beskytte erytrocytter og organer, også forbedre reguleringen af cytokinkaskaden, beskytte endotelet, hæmme arginaseproduktionen samt øge niveauet af L-arginin og nitrogenoxid (NO).

Urter anvendt i den naturlige behandling af Babesia vil i vid udstrækning påvirke mange infektionsmekanismer. Hvis du ønsker at bruge urteterapi til at behandle Babesia, skal du huske at læse protokollen foreslået af Buhner, samt dens kontraindikationer.

  Produktfilter
Kategorier
Produkttype
Product added to wishlist
Product added to compare.