Choose a searcher

Mycoplasma

Naturlig behandling af Mycoplasma - Urter til Mycoplasma

Urter til Mycoplasma

 

Mycoplasma pneumoniae er en anden bakterie, der tilhører gruppen af ​​Lyme co-infektioner. Mycoplasma er en bakterie, der mangler en cellevæg. Dens yderste del er den cytoplasmatiske membran. Mycoplasma, på grund af manglen på en cellevæg, viser meget større fleksibilitet og er derfor i stand til at antage forskellige former. Manglen på en cellevæg er også en egenskab, der adskiller den fra andre flåtbårne co-infektioner.

Mycoplasma forårsager hovedsageligt infektioner i luftvejene og genitourinary systemer. Det menes dog i stigende grad, at det kan forårsage systemiske infektioner, der påvirker hvert organ og forårsager mange kroniske sygdomme, herunder leddegigt. Sygdommen kan være meget forskellig: fra asymptomatisk over lokale symptomer (f.eks. luftvejsinfektioner) til systemiske infektioner. I en svækket organisme på grund af en anden infektion (f.eks. Borrelias spirochete eller Chlamydia) kan mycoplasmainfektion give meget alvorlige symptomer. Mycoplasma kan angribe blandt andet nervesystemet, muskler (inklusive hjertet) og led. Symptomerne på infektion med dette patogen ligner meget symptomerne på borreliose.

Dissemineret infektion kan vise sig på følgende måder: træthed, der ikke forsvinder efter hvile, træningsintolerance, neurologiske dysfunktioner, psykiske problemer, kognitive problemer, søvnløshed, depression, hovedpine, muskel- og ledsmerter, ledhævelser, smerter i lymfeknuderne , vejrtrækningsproblemer, svedtendens, kvalme, mavesmerter, feber, kronisk conjunctivitis, hudforandringer (udslæt, erytem), betændelse i hjertemusklen, hjertesækken, lever, bugspytkirtel og andre symptomer.

 

Naturlig behandling af mycoplasma

 

Mange urter bruges i den naturlige behandling af Mycoplasma. En af de mest effektive naturlige metoder til behandling af denne infektion er Stephen Buhners protokol for Mycoplasma fra hans bog "Healing Lyme Disease Coinfections: Complementary and Holistic Treatments for Bartonella and Mycoplasma."

Som med andre protokoller lægger Buhner stor vægt på en omfattende indflydelse på Mycoplasma, som vil dække hele den komplekse infektionsmekanisme. Naturlig behandling af Mycoplasma med urter er baseret på både antibakteriel og immunregulering, forstyrrelse af cytokinkaskaden, beskyttelse af celler og organer angrebet af bakterier og genopfyldning af næringsstoffer, der blev "brugt op" under infektionen.

Buhner vælger et omfattende sæt af Mycoplasma-urter, der påvirker hvert af ovenstående aspekter. I sin protokol for naturlig behandling af Mycoplasma anbefaler han at introducere følgende urter til terapien: Cordyceps sinensis, kinesisk kalot (latinsk Scutellaria baicalensis), Isatis, Houttuynia cordata, Sida acuta, Schisandra, sibirisk ginseng, Rhodiola rosae, Olivenblad. Urteterapi bør også suppleres med N-acetyl-cystein (NAC) og E-vitamin.

Tre af ovenstående urter: Schisandra, Sibirisk ginseng, Rhodiola rosae anbefales til brug som en urteblanding. ERS Herbal Mix er et færdiglavet produkt, der indeholder en macerat af disse tre urter.

Et stort problem, der opstår under Mycoplasma-infektion, er bakteriernes forbrug af en meget stor mængde næringsstoffer under infektionsprocessen. Tilskud med næringsstoffer er afgørende i kampen mod symptomer forbundet med Mycoplasma-infektion. Du kan afbalancere næringsmanglen med diæt eller yderligere tilskud. De næringsstoffer, der er nødvendige for at supplere i kampen mod Mycoplasma, er: B-vitaminer, cholin, zink, kobber, selen, aminosyrer (L-tryptophan, L-threonin, L-serin, L-arginin) og essentielle fedtsyrer.

Naturlig behandling med Mycoplasma-urter vil i vid udstrækning påvirke mange mekanismer for denne infektion. Hvis du ønsker at bruge urter til Mycoplasma, så husk at læse den fulde protokol foreslået af Buhner, samt kontraindikationer.

  Produktfilter
Kategorier
Produkttype
Product added to wishlist
Product added to compare.