Choose a searcher

Ehrlichia - Anaplasma

Naturlig behandling af Ehrlichia og Anaplasma - Buhner-protokol

Urter til Ehrlichia / Anaplasma

 

Ehrlichia er en gram-negativ intracellulær bakterie, der normalt angriber hvide blodlegemer - leukocytter. Sygdomme forårsaget af dem er opkaldt efter den type leukocytter, de angriber. De er: human granulocytisk ehrlichiosis og human monocytisk ehrlichiosis.

Anaplasma er en intracellulær patogen mikroorganisme, der angriber hvide blodlegemer, hovedsageligt polynukleære granulocytter (neutrofiler, neutrofiler).

Ehrlichia og Anaplasma blev klassificeret som samtidige infektioner af Lyme-sygdom.

De mest almindelige symptomer på Ehrlichia-infektion er: pseudo-influenzasymptomer, dvs. feber over 38°C, hovedpine, muskel- og ledsmerter, betændelse i de øvre luftveje, hoste, men også muskel- og ledsmerter, utilpashed, trombocytopeni, leukopeni, hyponatriæmi - natriummangel, kvalme og opkastning, systolisk hjertemislyd, forstørret lever og/eller milt, forstørrede lymfeknuder, samt milde hudforandringer - makulopapulære udslæt.

Anaplasma forårsager symptomer, der ligner Ehrlichia. Derudover kan det også give mave-tarmsymptomer, fx diarré.

Der er karakteristiske ændringer i morfologien under både Ehrlichia- og Anaplasma-infektioner. Efterhånden som sygdommen skrider frem, falder niveauet af hvide blodlegemer (leukopeni), niveauet af trombocytter (trombocytopeni) falder, og indikatorer for leverfunktion såsom AST og ALT stiger.

 

Naturlig behandling af Ehrlichia og Anaplasma

 

Buhner er en af de få urtelæger, der har beskrevet mekanismen for disse infektioner i en sådan dybde og udviklet en urteprotokol for Ehrlichia og Anaplasma.

Den naturlige behandling for Ehrlichia og Anaplasma er taget fra bogen af Stephen Harrod Buhner, "Natural Treatments for Lyme Coinfections: Anaplasma, Babesia, and Ehrlichia."

Urtebehandling af Ehrlichia og Anaplasma udføres på samme måde, så begge disse infektioner blev inkluderet sammen i den samme protokol.

Buhner, som i alle hans urteprotokoller, påpeger, at ren antimikrobiel virkning ikke er nok. I sin protokol tager han højde for hele disse bakteriers infektionsmekanisme.

De vigtigste antibakterielle urter mod Ehrlichia og Anaplasma er: Houttuynia cordata, Salvia miltiorrhiza, lakrids, Kudzu (Pueraria labota), kinesisk kalot (latinsk Scutellaria baicalensis).

Disse urter hæmmer også den bakterie-inducerede cytokin-kaskade. Hæmning af cytokin-kaskaden forstyrrer den infektiøse proces og erhvervelsen af næringsstoffer fra værtscellerne af bakterier.

Bakteriers indflydelse på immunsystemet er meget betydelig. Ehrlichia angriber flerkernede blodleukocytter, derfor er dens vigtigste eksistenssted i en inficeret organisme neutrofiler (også kaldet neutrofiler eller neutrocytter). Neutrofiler er den mest talrige gruppe af leukocytter. Leukocytter er til gengæld celler i immunsystemet. Bakterierne forringer neutrofilernes normale funktion. Så det bruger vores eget immunsystem til at finde tilflugt fra immunsystemets angreb, ikke kun ved at gemme sig i immunceller, men også ved at svække deres funktioner. Derudover hæmmer Ehrlichia produktionen af interleukin-2 i milten, bidrager til stigningen i produktionen af interleukin 4 og reduktion af produktionen af gamma-interferon.

Til modulering af immunsystemet anbefaler Buhner brugen af urter: Angelica sinensis, Astragalus membranceus, lakrids, Ashwagandha (indisk ginseng, latin Withania somnifera), koreansk ginseng (Panax ginseng), Cordyceps, Houttuynia, Panax ginseng Salvia miltiorrhiza, kinesisk kalot (latinsk Scutellaria baicalensis).

Ehrlichia har en negativ indvirkning på funktionen af organer som milten, leveren, knoglemarven og lymfesystemet.

Marietidsel beskytter leveren.

Salvia miltiorrhiza vil beskytte milten.

Urter som beskytter knoglemarven er: Angelica sinensis, Astragalus, Lakrids, Cordyceps, koreansk ginseng (Panax ginseng), Salvia miltiorrhiza.

Hele 11 forskellige urter er inkluderet i den naturlige behandlingsprotokol for Ehrlichia og Anaplasma. Det er en meget kompleks protokol. I sin protokol grupperer Buhner nogle af disse urter i blandinger, hvilket i høj grad letter implementeringen af protokollen.

En lignende liste over urteblandinger fremstillet af urter foreslået af Buhner kan findes i følgende færdiglavede tinkturer:

HS Herbal Mix indeholder macerat lavet af Houttuynia cordata urt og Salvia miltiorrhiza rod (rød salvie).

CKC Herbal Mix indeholder macerat lavet af kinesisk kalotrod (latinsk Scutellaria baicalensis), Kudzu-rod (Pueraria Lobata) og Cordyceps (Cordyceps sinensis).

ALA Herbal Mix indeholder macerat lavet af Angelica sinesis rod, lakridsrod (Glycyrrhizae glabra) og Astragalus rod (Astragalus membranceus).

 

Naturlig behandling med Ehrlichia og Anaplasma urter vil i vid udstrækning påvirke mange infektionsmekanismer. Hvis du ønsker at bruge urter til Ehlichia og Anaplasma, så husk at læse den fulde protokol foreslået af Buhner, samt dens kontraindikationer.

  Produktfilter
Kategorier
Produkttype
Product added to wishlist
Product added to compare.