Choose a searcher

Cowden Support Program

Cowden Support Program

Cowden-protokollen

 

Urtebutikken Lymeherbs tilbyder et komplet udvalg af produkter fra Cowden-protokollen. Cowden-protokollen er en protokol udviklet af Dr. W. Lee Cowden beregnet til mennesker med borreliose og til at minimere symptomerne forbundet med borreliose. Cowden-protokollen bruges også til andre flåtbårne co-infektioner.

Cowden-protokollen omfatter 14 forskellige Nutramedix-produkter, herunder 7 urtepræparater kendt som Microbial Defense, som udviser antibakteriel aktivitet. Cowden-protokollen omfatter: Banderol, Burbur-pinella, Cumanda, Enula, Houttuynia, Magnesiummalat, Mora, Persille, Samento, Sealantro, Serrapeptaza, Sparga, Stevia, Takuna.

 

Beskrivelse af de generelle egenskaber for alle produkter, der er en del af Cowden-protokollen:

Banderol Microbial Defense : viser antiinflammatoriske egenskaber, har et bredt spektrum af antibakterielle, antivirale og antiparasitære egenskaber. På grund af disse egenskaber er Banderol effektiv mod Borrelia-bakterier og flåtbårne co-infektioner som Babesia, Bartonella, Chlamydia, Ehrlichia, Mycoplasma, Rickettsia og Cytomegalovirus.

 

Burbur-pinella Detox : understøtter afgiftningen af hjernen og centralnervesystemet og renser kroppen for toksiner og biotoksiner. Eliminerer toksiner fra hjernen, det perifere nervesystem og rygsøjlen. Baurbur-pinella renser blodet og de intercellulære rum, afgifter leveren, nyrerne og lymfesystemet. Reducerer effektivt det ubehag, der følger med Herx-reaktionen.

 

Cumanda Microbial Defense : har anti-inflammatoriske egenskaber, har et bredt spektrum af antibakterielle, antivirale og antiparasitære egenskaber. Takket være disse egenskaber er Cumanda effektiv mod Borrelia-bakterier og flåtbårne co-infektioner. Stofferne indeholdt i det har også en stærk svampedræbende aktivitet mod Candida, Aspergillus og Mucor svampe. Aktive stoffer har egenskaberne ved at krydse blod-hjerne-barrieren.

 

Enula Microbial Defense : har anti-inflammatoriske egenskaber, har et bredt spektrum af antibakterielle, antifungale, antivirale og antiparasitære egenskaber. Enula er effektiv mod både Borrelia og nogle Babesia-arter.

 

Houttuynia Microbial Defense : har anti-inflammatoriske egenskaber, har et bredt spektrum af antibakterielle og antifungale egenskaber. Takket være disse egenskaber er Houttuynia effektiv mod Borelia Borrelia og flåtbårne co-infektioner. Det er særligt effektivt mod Bartonelia.

 

Magnesiummalat : en form for magnesium, der absorberes ekstremt godt af kroppen. Magnesium er et essentielt mineral, der kræves for, at kroppen fungerer korrekt. Magnesium er afgørende for opretholdelsen af normal nerve- og hjernefunktion, hjerterytme og blodtryk. Magnesium er også nødvendigt for korrekt sammentrækning og afspænding af skeletmuskulaturen, men også af de glatte muskler i tarmene, bugspytkirtelgangen, galdegangene mv.

 

Mora Microbial Defense : har anti-inflammatoriske egenskaber og har et bredt spektrum af antibakterielle, antivirale, antifungale og antiparasitære egenskaber.

 

Persille Detox : viser egenskaber, der renser kroppen for toksiner og biotoksiner. De aktive stoffer indeholdt i præparatet afgifter leveren, nyrerne, lymfesystemet og intercellulære rum og renser blodet. Persille Detox reducerer effektivt de symptomer, der ledsager Herx-reaktionen. Derudover supplerer mangler af jern, calcium, riboflavin, thiamin, C-vitamin, carotener og A-vitamin.

 

Samento Microbial Defense : aktive stoffer indeholdt i Samentoj er effektive modulatorer af immunsystemet, udviser et bredt spektrum af antibakteriel, antiviral, antifungal og antiparasitisk aktivitet. Takket være disse egenskaber er Samento effektiv mod Borrelia burgdorferii-bakterier og andre typer Borrelia-bakterier og mod flåtbårne co-infektioner.

 

Sealantro Metal Detox : understøtter afgiftning af kroppen fra tungmetaller, samt biotoksiner og mange andre giftige stoffer.

 

Serrapeptase : er et proteolytisk (proteinbrydende) enzym, der udvindes fra fordøjelsessystemet hos silkeorme. Funktionen af dette enzym er at fordøje fibrinet, der beskytter Borrelia-bakterierne. Serrapeptase hjælper med at nedbryde den mikrobielle biofilm. Nedbrydningen af fibrin, som beskytter bakterierne, gør immunsystemets celler effektive til at angribe og bekæmpe sygdomsfremkaldende mikroorganismer. Serapeptase forbedrer ilttransporten til væv ved at nedbryde fibrin, der klæber til kapillærvæggene. Som følge heraf ændres miljøet i væv, hvor der herskede anaerobe forhold, dvs. gunstige for væksten af bakterier, til aerobe forhold, der er ugunstige for bakteriernes overlevelse.

 

Sparga Sulphur Detox : understøtter fjernelse af sulfoantibiotika og andre sulfonamid-baserede lægemidler fra kroppen, der blokerer kroppens sulfatveje og vejen for toksinkonjugering gennem glutathion.

 

Stevia : har antibakteriel aktivitet mod alle udviklingsformer for Borrelia-bakterier. Det påvirker biofilmen skabt af bakterier. Stevia udviser også et bredt spektrum af antifungal og antioxidant aktivitet.

 

Takuna Microbial Defense : har meget stærke antibakterielle, antivirale og antifungale egenskaber. Takuna reducerer symptomerne, der ledsager infektionen.

 

Hvis du beslutter dig for at anvende Cowden-protokollen, skal du nøje følge instruktionerne, der følger med produkterne. Instruktionerne er meget detaljerede og indeholder tabeller over, hvordan du bruger produktet hver dag. Produkter sat sammen i færdige pakker og opdelt i sæt Måned 1 - Måned 9.

 

  Produktfilter
Kategorier
Produkttype
Product added to wishlist
Product added to compare.