Choose a searcher

Mest populære produkter

Lymeurter butik

Lymeurter butik

Lymeherbs Store er en specialiseret netbutik for urter, der bruges til behandling af borreliose og flåtbårne infektioner. Vores tilbud inkluderer tørrede urter til fremstilling af afkog og infusioner. Vi tilbyder også et bredt udvalg af færdiglavede tinkturer, urteekstrakter og kosttilskud. Vi gør vores bedste for at levere produkter med fremragende kvalitet. Hvert parti af urter, vi modtager, er testet for tungmetaller og mikrobiologisk indhold. Lymeherbs Store overholder HACCP og GMP/GHP kvalitetsstandarder.

Se mere

Vi er kendetegnet ved en passion for urtemedicin og et konstant ønske om at uddybe vores viden om lægeplanters fascinerende verden. Vi fokuserer hovedsageligt på urter til borreliose og flåtbårne infektioner som: Babesia, Bartonella, Chlamydia, Ehrlichia, Anaplasma, Mycoplasma eller Yersinia.

Vi gør alt for at sikre, at vores butiks sortiment giver så mange muligheder som muligt til personer, der lider af borreliose, og som leder efter naturlige behandlingsmetoder.

I vores tilbud finder du urter fra Buhner's Protocol, Cowden Protocol og mange andre kendte specialister, inkl. Dr. Horowitz, W. Rawls eller D. Ingels.

Buhner-protokollen

På Lymeherbs finder du urter inkluderet i Buhners protokol for borreliose. Stephen Harrod Buhne, en fremragende phytoterapeut, har skabt en protokol til naturlig behandling af borreliose og flåtbårne sygdomme. Vores tilbud inkluderer urter fra hans grundprotokol, såsom: Andrographis paniculata, japansk pileurt, katteklo, Salvia miltiorrhiza (rød salvie), kinesisk kalot (Baikal kalot, Scutellaria baicalensis). Desuden vil du finde adskillige urter fra den udvidede protokol som sibirisk ginseng (Eleuthero), Ashwagadha, Stephania, Gou teng, Kudzu, kinesisk citron, Sida acuta, Cryptolepis, Bidens, Alchornea og mange flere.

Du kan købe alle disse urter separat i vores online urteplante eller vælge en færdig pakke, der indeholder passende sammensatte sæt.

Cowden-protokollen

I vores onlinebutik finder du pakker sammensat i henhold til Cowden-protokollen designet til at understøtte behandlingen af ​​borreliose og flåtbårne co-infektioner. Den består af 14 Nutramedix produkter baseret på urteekstrakter, inkl. Samento, Banderol, Burbur-Pinella, Serrapeptase, Takuna osv. Cowden-protokollen består af færdige sæt produkter dedikeret til hver måneds behandling.

Lægeurter og svampe

I vores tilbud kan du finde et bredt udvalg af tørrede urter i skåret eller pulverform afhængigt af dine præferencer. Medicinske svampe såsom Reishi, Lion's Mane eller Cordceps spiller også en vigtig rolle i behandlingen af ​​mennesker, der kæmper med borreliose. De understøtter både immunsystemets og nervesystemets arbejde samt hele kroppens funktion.

Lyme Disease Supplement

Lymeherbs-butikken tilbyder også en bred vifte af naturlige kosttilskud, herunder vitaminer og mineraler. Supplerende vitaminmangel, inkl. D, K2MK7, B, C, A samt mikro- og makroelementer er nødvendige for kroppens korrekte funktion og restitution.

Probiotika understøtter til gengæld funktionen af ​​tarmbakteriefloraen. Den korrekte sammensætning af bakteriefloraen bidrager til en korrekt funktion af fordøjelsessystemet og er en barriere mod indtrængen af ​​patogener. Kroppens immunitet og nervesystemets korrekte funktion afhænger i høj grad også af den korrekte sammensætning af bakteriefloraen.

Bøger og tilbehør

For at være i stand til korrekt at bruge naturens fordele, som er urter, er det værd at vide, hvordan man gør det. I modsætning til den gængse opfattelse har nogle af planterne en meget stærk effekt, så inden du rækker ud efter dem, er det godt at få den nødvendige viden om deres anvendelse. Til dette formål inviterer vi dig til vores online boghandel, hvor du finder bøger om naturlige måder at behandle borreliose og relaterede flåtbårne infektioner på.

I tilbehørskategorien kan du finde produkter, som kan hjælpe dig med at forberede urterne efter dine præferencer, såsom tomme kapsler eller kapselpåfyldningsmaskiner.

Product added to wishlist
Product added to compare.