CitroKap 50ml

CitroKap 50ml

Flos
FLS07
76,12 kr

CitroKap-ekstrakt er afledt af grapefrugtfrø. Den indeholder et højt koncentreret kompleks af bioflavonoider og C-vitamin.

 

CitroKap

Grapefrugtfrøekstrakt

CitroKap-ekstrakt er afledt af grapefrugtfrø. Den indeholder et højt koncentreret kompleks af bioflavonoider og vitamin C. CitroKap er et helt naturligt produkt, uden konserveringsmidler og syntetiske tilsætningsstoffer. Grapefrugtfrøekstrakt er et effektivt antiseptisk middel, der hæmmer udviklingen af en lang række potentielt skadelige bakterier, svampe, vira og parasitter. Citrokap styrker immunsystemet, opretholder kroppens fysiologiske balance og udviser antioxidante egenskaber.

Flos®

Zakład Konfekcjonowania Ziół "Flos" er en af de førende farmaceutiske virksomheder med urteprofil i Polen, grundlagt i 1988. Dens produktsortiment omfatter tørrede urter, naturlægemidler, kosttilskud, urtekosmetik og medicinske produkter. Virksomheden opfylder standarderne for GMP (Good Manufacturing Practices - Principles of Good Manufacturing Practice) og GLP (Good Laboratory Practice - Good Laboratory Practice).

Kosttilskud

Ingredienser: Glycerin grapefrugtfrøekstrakt 84% (glycerinplante - bærer), vand, C-vitamin 300 mg / 100 ml (antioxidant) Produktet indeholder 800 mg bioflavonoider pr. 100 ml.

Nettovægt: 50 ml

Anbefalet dagligt indtag: 15 dråber opløst i 200 ml væske (helst frugtjuice, myntete eller vand) tre gange dagligt (dosis anbefales til indtagelse i løbet af dagen).

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke anbefalede portioner til indtagelse i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) af en varieret kost. Produktet er kontraindiceret til gravide kvinder og ammende mødre. Må ikke indtages i tilfælde af overfølsomhed over for nogen af ingredienserne. Personer, der er allergiske over for citrusfrugter, kan have allergiske reaktioner efter at have indtaget produktet.

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Flere oplysninger kan findes i fortrolighedspolitikken.