Allicin 100% ren 12mg. 100 tabletter Swanson - 1 Forstør

Allicin 100% ren 12mg. 100 tabletter

SWA29

Ny vare

Allicin er et kosttilskud indeholdende hvidløgsknoldekstrakt, planter med særlige sundhedsfremmende egenskaber for det kardiovaskulære system på grund af indholdet af allicin.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

kr195

Yderligere information

Allicin

Allicin er et kosttilskud indeholdende hvidløgsknoldekstrakt, planter med særlige sundhedsfremmende egenskaber for det kardiovaskulære system på grund af indholdet af allicin. Stoffet indeholdt i præparatet understøtter reguleringen af niveauet af dårligt kolesterol i blodet og glukose, som kan forårsage kroniske sygdomme.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud. Den har været på markedet siden 1969. Swansons produkter opfylder alle kvalitetsstandarder og er fremstillet i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP). Swanson Health Products gør alt for at opretholde den højeste kvalitet af sine produkter.

Kosttilskud

Ingredienser: allicin
Kapselmateriale: mikrokrystallinsk cellulose; fedtsyrer; tværbundet cellulosegummi; calciumpalmitat; glasér med pebermynteolie.

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel): Allicin - 12 mg

Anbefalet dagligt indtag: Én tablet to gange dagligt

Nettovægt: 100 kapsler

Opbevaring: Beskyt mod lys, opbevar ved stuetemperatur, på et tørt sted utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis til indtagelse i løbet af dagen. Produktet kan ikke anvendes af gravide og ammende kvinder. Produktet kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost.

Anmeldelser

Klik her for at efterlade en anmeldelse