Rosenrod (Rhodiola rosea) 500 mg, 60...

Rosenrod (Rhodiola rosea) 500 mg, 60 vegetabilske kapsler

Now Foods
NOW17
210,24 kr

Nu indeholder Rhodiola standardiseret rosenrod (Rhodiola rosea) ekstrakt. Rosenrod er en lokal plante i de arktiske og alpine områder i Europa, Asien og Amerika.

Almindeligt navn: Gylden rod, lyserød rod

 

Rhodiola

Nu indeholder Rhodiola standardiseret rosenrod (Rhodiola rosea) ekstrakt. Rosenrod er en lokal plante i de arktiske og alpine områder i Europa, Asien og Amerika. Rhodiola rosea bidrager til opretholdelsen af korrekt cirkulation relateret til effektiviteten af mentalt arbejde, evnen til at reagere og optimal kognitiv aktivitet. Det understøtter konditionen og effektiviteten i udholdenhedssport. Giver beskyttelse under fysisk stress. Det stimulerer nervesystemet og har en gavnlig effekt ved træthed, søvnforstyrrelser og manglende appetit. Det stimulerer opfattelsen, holder sindet aktivt og arbejdseffektiviteten. Det beskytter mod stress og hypertension, hvilket har en positiv effekt på det kardiovaskulære system.

 

Now Foods ®

Now Foods ® er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud. Det har eksisteret på markedet siden 1948. Now ® virksomheden har mange års erfaring, og dets produkter er fremstillet i overensstemmelse med de højeste standarder for Good Manufacturing Practice (GMP), takket være hvilke produkterne er af høj kvalitet og høj kvalitet. værdsat.

 

Kosttilskud

 

Supplerende fakta: 1 kapsel - 500 mg ekstrakt

Ingredienser: Rhodiola rosea rodekstrakt (DER 5: 1, 3% rosavin, 1% salidrosid);

kapselmateriale: cellulosederivater; fyldstof: mikrokrystallinsk cellulose; antiklumpningsmiddel; magnesiumsalte af fedtsyrer; amorf silica.

Anbefalet dagligt indtag: 1 kapsel dagligt på tom mave.

Nettovægt: 60 vegetariske kapsler

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.