Saw palmetto 540 mg, 100 kapsler
Saw palmetto 540 mg, 100 kapsler
Saw palmetto 540 mg, 100 kapsler
Saw palmetto 540 mg, 100 kapsler

Saw palmetto 540 mg, 100 kapsler

SWA30
78,09 kr

Saw Palmetto besidder hele spektret af naturligt forekommende forbindelser fra denne frugt, hvoraf mange er kendt for deres prostata-understøttende egenskaber.

 

Så Palmetto

Saw Palmetto (Serenoa repens) er et lavtvoksende palmetræ, der er hjemmehørende i det sydøstlige USA. Saw Palmetto Berries besidder hele spektret af naturligt forekommende forbindelser fra denne frugt, hvoraf mange er kendt for deres prostata-understøttende egenskaber, herunder flavonoider, steroler og fedtsyrer.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud grundlagt i 1969. Virksomheden er den største privatejede vitaminkatalogforhandler i USA. Dets produkter er fremstillet i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

 

Kosttilskud

 

Ingredienser: Savpalme, kapselskal: gelatine, antiklumpningsmiddel: magnesiumsalte af fedtsyrer.

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel): Savpalme - 540 mg

Anbefalet dagligt indtag: 1 kapsel dagligt.

 

Nettovægt: 66g - 100 kapsler

 

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

 

Forsigtig: Overskrid ikke anbefalede portioner til indtagelse i løbet af dagen. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende. Produktet kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost. At holde en sund livsstil og en afbalanceret kost er afgørende for at opretholde et godt helbred.

 

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.