Japansk Knotweed Standardiseret til 10% Resveratrol, 500 mg, 500 kapsler

25-O7XD-B2WH

Ny vare

Japansk knotweed stimulerer og modulerer immunsystemet og har antiinflammatoriske egenskaber. Planten er en rig kilde til resveratrol, som stimulerer mikrocirkulationen.

Flere detaljer

kr338

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
3 3% Op til kr30
5 5% Op til kr85
10 10% Op til kr338

Yderligere information

Japansk knotweed

Lat. Polygonum cuspidatum

Kinesisk navn: Hu Zhang

 

 

Japansk knotweed stimulerer og modulerer immunsystemet og har antiinflammatoriske egenskaber. Planten er en rig kilde til resveratrol, som stimulerer mikrocirkulationen. Udover resveratrol indeholder hele planten mange aktive stoffer, der har antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber mod Lyme sygdom spirochete. Disse egenskaber gør japansk knude til en af de bedste urter til behandling af Lyme-sygdommen og dens coinfektioner. Stofferne indeholdt i Polygonum cuspidatum er i stand til at krydse blod-hjerne-barrieren og påvirke centralnervesystemet, hvor de beskytter hjernen mod postinflammatorisk skade, mikrobielle endotoksiner og bakterielle infektioner. Desuden letter japansk knudeblod blodcirkulationen, især i led, hjerne, øjne, hjerte og hud. Denne egenskab gør planten særlig nyttig til behandling af Lyme-sygdommen, da den letter blodstrømmen til steder, der er vanskelige at nå med stoffer, der dræber spiroketerne. Det fungerer sammen med lægemidler og urter, hvilket gør det lettere for dem at nå Borrelia spirocheter.

 

 

Lymeherbs

Kosttilskud

Ingredienser: Japansk knopknude (Polygonum cuspidatum) rhizomekstrakt standartiseret til 10% resveratrol, kapsel: hypromellose.

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel): Japansk knotweed (Polygonum cuspidatum) rhizomekstrakt standartiseret til 10% resveratrol - 500 mg

Anbefalet daglig indtagelse: tage en kapsel om dagen.

Bemærk: Det anbefalede indtag er generelt og er IKKE i henhold til Stephen Buhners protokol. Det foreslåede indtag ifølge Stephen Buhner er normalt meget højere end det anbefalede indtag, der er skrevet på produktetiketten. Hvis du ønsker at kende det anbefalede indtag i henhold til Stephen Buhner, bedes du kontakte os.

Nettovægt: 500 kapsler

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

 

Forsigtig: Overskrid ikke de anbefalede portioner til forbrug i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret diæt. Produkt anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

 

Anmeldelser

Filtrer anmeldelser
(18)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Nulstil

Klik her for at efterlade en anmeldelse

rating 10
Renouée du Japon à 10 % 500 gelules
très bien
rating 10
.
It works for borelia
rating 10
Good
Product seems to work, but I can’t prove it
rating 10
All good
rating 10
All good
rating 10
Great service
Great products, fast shipping and took a week to the US. Good product selection and large sizes I can’t find elsewhere
rating 10
Very good
rating 10
bartonella
Polecam
rating 10
Lela Eremita, Kamniška ulica 5, 2000 Maribor, SI
Super!
rating 10
Good!
rating 10
La Renouée du japon Standartized à 10% de Resvéra
Bonjour, \r\n\r\nJe recommande vivement les produits de \'Lymeherbs\'. La livraison était très rapide vers la France, et l\'emballage des produits était parfait. Cordialement, Thierry Gschwind