D-vitamin 2000 (60 portioner) Forstør

D3-vitamin 2000 (60 portioner)

FM02

Ny vare

Kosttilskud F-VIT D 2000 indeholder naturligt afledt vitamin D3 (fra lanolin) og inulin (fra cikorierod) i pulverform.

Flere detaljer

kr44

Yderligere information

D-vitamin 2000 (60 portioner)

 

 

Kosttilskud F-VIT D 2000 indeholder naturligt afledt vitamin D3 (fra lanolin) og inulin (fra cikorierod) i pulverform. D-vitamin hjælper med at opretholde sunde knogler og tænder. Det letter absorptionen af calcium og hjælper med at opretholde dets korrekte niveau i blodet. Derudover understøtter D-vitamin funktionen af muskelsystemet og immunsystemet. Inulin letter også absorptionen af calcium. Kosttilskud F-VIT D 2000 inkluderer ikke fyldstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer eller sødestoffer.

 

FORMEDS Sp. Zoologisk have

 

Virksomheden FORMEDS Sp. z oo har specialiseret sig i produktion af kosttilskud i ren pulverform uden tilsatte konserveringsmidler, farver og sødestoffer. Det tilbyder naturlige, effektive og sikre produkter. Hele produktionsprocessen er i overensstemmelse med HACCP-systemet. Råmaterialerne, der anvendes til produktionen af dets produkter, kommer fra velrenommerede europæiske leverandører.

 

 

Ingredienser: inulin (cikorierod), vitamin D3 (cholecalciferol)

 

Daglig dosis på 0,8 g indeholder (daglig referenceindtagelse%):

D-vitamin 2.000 IE / 50 mg (1000%),

Inulin- 800 mg.

 

Nettovægt: 48 g. Portioner pr. Beholder: 60

 

Anvendelse: Tilsæt 1 portion (1 scoop) i en kop med 200 ml vand eller anden drik, og omrør. Forbrug 1 gang om dagen under et måltid.

 

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

 

Forsigtig: Overskrid ikke de anbefalede daglige portioner til forbrug i løbet af dagen. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder. Produktet bør ikke bruges som erstatning for en varieret diæt.

 

 

Anmeldelser