Naturligt E-vitamin 400IU, 100 kapsler Forstør

Naturligt E-vitamin 400IU, 100 kapsler

SWA10

Ny vare

E-vitamin er en stærk antioxidant, der bekæmper frie radikaler og beskytter fedtsyrerne inden deres oxidation. Desuden forhindrer det for tidlig nedbrydning af erythrocytter og er involveret i transporten af ilt fra de røde blodlegemer til alle kroppens celler.

Flere detaljer

kr65

Yderligere information

Naturligt vitamin E

 

 

E-vitamin er en stærk antioxidant, der bekæmper frie radikaler og beskytter fedtsyrerne inden deres oxidation. Desuden forhindrer det for tidlig nedbrydning af erythrocytter og er involveret i transporten af ilt fra de røde blodlegemer til alle kroppens celler. E-vitamin har en direkte effekt på muskelydelsen. Det understøtter også immunforsvaret, øger det cellulære respons og forbedrer funktionen af T-lymfocytter.

 

 

Swanson ®

 

Swanson Health Products er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud grundlagt i 1969. Virksomheden er den største privatejede vitaminkatalogforhandler i USA. Dens produkter er fremstillet i henhold til god fremstillingspraksis (GMP).

 

Kosttilskud


Ingredienser: E-vitamin, gelatine (kapsel), glycerin (fugtighedsbevarende stof), sojabønneolie , renset vand.

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel): E-vitamin (D-alfa-tocopherolacetat) - 267 mg svarende til alfa-tocopherol (2216% af den daglige referenceindtagelsesværdi).

 

Anvendelse: En kapsel om dagen under et måltid

Nettovægt: 56 g - 100 kapsler

Opbevaring: Opbevar produktet ved stuetemperatur, på et tørt sted uden for børns rækkevidde.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede dosis til forbrug i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Anmeldelser