• Ny
Glucosamin HCl 1500 mg, 100 tabletter
Glucosamin HCl 1500 mg, 100 tabletter
Glucosamin HCl 1500 mg, 100 tabletter
Glucosamin HCl 1500 mg, 100 tabletter

Glucosamin HCl 1500 mg, 100 tabletter

Swanson
SWA209
128,37 kr

Glucosamin HCl giver grundlæggende støtte til den stødabsorberende brusk, der giver dig mulighed for at bevæge dig komfortabelt.

 

Glucosamin HCl 1500 mg

Glucosamin HCl er et simpelt aminosukker, der naturligt forekommer i den menneskelige krop. Som en del af en væske, der er et smøremiddel i leddene, styrker det leddene, stimulerer kollagensyntesen og hjælper med at genopbygge brusk efter skader. Det giver grundlæggende støtte til den stødabsorberende brusk, der giver dig mulighed for at bevæge dig komfortabelt.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud grundlagt i 1969. Virksomheden er den største privatejede vitaminkatalogforhandler i USA. Dets produkter er fremstillet i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskud

Ingredienser: Glucosamin HCl, Mikrokrystallinsk cellulose (plantefiber), stearinsyre, hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumstearat, silica, fødevarecoating. Indeholder krebsdyr (krabbe, hummer, rejer).

1 tablet indeholder:

1500 mg - Glucosamin HCl


Indhold i anbefalet daglig portion (2 tabletter):

3 g - Glucosamin HCl


Anbefalet dagligt indtag: 1 tablet 1 - 2 gange dagligt. Bør tages med vand.

Pakkeindhold: 100 tabletter

Opbevaring: Opbevar produktet ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede portion til indtagelse i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Product added to wishlist
Product added to compare.