• Ny
Glucosamin, Chondroitin & MSM, 120 tabletter

Glucosamin, Chondroitin & MSM, 120 tabletter

Swanson
SWA211
Sidste elementer på lager
114,70 kr

Glucosamin Chondroitin MSM kan understøtte de processer, der er ansvarlige for tilstanden af bevægeapparatet, men også huden, håret og neglene.

 

Glucosamin, Chondroitin og MSM

Glucosamin, Chondroitin & MSM indeholder 3 omhyggeligt udvalgte ingredienser designet til at supplere den daglige kost for voksne, der ønsker at tage sig af sundheden for deres led, hår, hud og negle. Glucosamin er en organisk kemisk forbindelse fra gruppen af aminosukkere, et derivat af glucose. Salt blev brugt til at fremstille præparatet: glucosaminsulfat 2KCl af naturlig oprindelse, opnået fra krebsdyr. Chondroitin er også en organisk kemisk forbindelse, men den tilhører gruppen af glycosaminoglycaner. Naturligvis kan chondroitin kun fås fra to kilder: oksekødsbrusk og hajbrusk. Swanson® tabletter indeholder et salt - chondroitinsulfat. Methylsulfonylmethan (MSM) er en naturligt forekommende organisk svovlforbindelse.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud grundlagt i 1969. Virksomheden er den største privatejede vitaminkatalogforhandler i USA. Dets produkter er fremstillet i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskud

Ingredienser: Glucosaminsulfat, chondroitinsulfat, MSM, fyldstof: mikrokrystallinsk cellulose, bindemiddel: calciumcarbonat, antiklumpningsmiddel: magnesiumsalte af fedtsyrer, bindemiddel: fedtsyrer, stabilisator: natriumcarboxymethylcellulose, hypromelloseglycerin, renset vand.

1 tablet indeholder:

250 mg - Glucosaminsulfat (fra skaldyr)

200 mg - Chondroitin

150 mg - MSM (methylsulfonylmethan)

Indhold i anbefalet daglig portion (6 tabletter):


1500 mg - Glucosaminsulfat (fra skaldyr)

1200 mg - Chondroitin

900 mg - MSM (methylsulfonylmethan)Anbefalet dagligt indtag: 3 tabletter 2 gange dagligt. Bør tages med vand.

Pakkeindhold: 120 tabletter

Opbevaring: Opbevar produktet ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede portion til indtagelse i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.