• Ny
Gotu Kola-ekstrakt 100 mg, 120 kapsler

Gotu Kola-ekstrakt 100 mg, 120 kapsler

Swanson
SWA213
Sidste elementer på lager
88,92 kr

Gotu Kola hjælper med at opretholde en ordentlig venøs cirkulation og et sundt kardiovaskulært system og kognitive funktioner.

 

Gotu Kola ekstrakt 100 mg

Gotu Kola, eller Centella asiatica, er en art af flerårig plante fra Apiaceae-familien. Det har adskillige sundhedsfremmende egenskaber. Gotu kola kan naturligvis understøtte vedligeholdelsen af kognitive funktioner på det rette niveau. Derudover kan det hjælpe med at opretholde mental sundhed. Centella hjælper med at opretholde en ordentlig venøs cirkulation og et sundt kardiovaskulært system.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud grundlagt i 1969. Virksomheden er den største privatejede vitaminkatalogforhandler i USA. Dets produkter er fremstillet i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskud

Ingredienser: Gotu Kola, kapselskal: gelatine, fyldstof: mikrokrystallinsk cellulose, antiklumpningsmiddel: magnesiumstearat

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel):

100 mg - Gotu Kola-ekstrakt (10% asiaticosid) (antennedele)

370 mg - Gotu Kola (antennedele)Anbefalet dagligt indtag: 1 kapsel om dagen. Bør tages med vand.

Pakkeindhold: 120 kapsler

Opbevaring: Opbevar produktet ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede portion til indtagelse i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.