Curcumin (60 portioner)

Curcumin (60 portioner)

FM14
128,02 kr
rating Read the review
Average rating: 10/10 Number of reviews: 1

Kosttilskud F-curcumin indeholder indisk curcumin og indisk piperin i form af pulver. Curcumin er den aktive forbindelse af gurkemeje, som har stærke antibakterielle, antivirale og antifungale egenskaber.

 

F-Curcumin

 

 

Kosttilskud F-curcumin indeholder indisk curcumin og indisk piperin i form af pulver. Curcumin er den aktive forbindelse af gurkemeje, som har stærke antibakterielle, antivirale og antifungale egenskaber. Curcumin har også antitumoraktivitet. Derudover forbedrer det hjernens funktion, forbedrer immuniteten og styrker hjertet og leveren. Curcumin bruges også til behandling af ledsmerter og fordøjelsesforstyrrelser. Curcumin alene absorberes dårligt, men piperin øger dets biotilgængelighed. På grund af denne grund er tilskuddet beriget med indisk piperin.

F-curcumin produceres af ikke-genetisk modificerede (ikke-GM) råmaterialer. Kosttilskud F-zink indeholder ikke fyldstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer eller sødestoffer.

 

 

FORMEDS Sp. Zoologisk have

 

FORMEDS Sp. z oo har specialiseret sig i produktion af kosttilskud i ren pulverform uden tilsatte konserveringsmidler, farver og sødestoffer. Det tilbyder naturlige, effektive og sikre produkter. Hele produktionsprocessen er i overensstemmelse med HACCP-systemet. Råmaterialerne, der anvendes til produktionen af dets produkter, kommer fra velrenommerede europæiske leverandører.

 

Kosttilskud

Ingredienser:   gurkemejeekstrakt (Curcuma longa L. indeholder 95% curcumin), ekstrakt af sort peber (Piper nigrum indeholder 95% piperin). Daglig dosis på 0,51 g indeholder: gurkemejeekstrakt - 500 mg, inklusive indisk gurkemeje - 475 mg, sort peberekstrakt - 10 mg (inklusive 9,5 mg indisk piperin).

 

Nettovægt:   30,6 g. Portioner pr. Beholder: 60

 

Sådan bruges:

 

1. Hæld 1 portion (1 niveau scoop) i en tør beholder.

 

2. Tilsæt 200 ml vand eller anden drik og bland.

 

Bemærk:   Hold ordren til klargøring af blandingen som forklaret ovenfor for at opløse pulveret grundigt. Forbrug en servering om dagen under måltidet. Ryst beholderen inden du drikker.

 

Opbevaring:   Beskyttes mod lys, opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for børns rækkevidde.

 

Advarsel:   Overskrid ikke de anbefalede daglige portioner til forbrug i løbet af dagen. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder. Produktet bør ikke bruges som erstatning for en varieret diæt.

Ny
rating 10
2021-02-17
Anonymous
Very good

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Flere oplysninger kan findes i fortrolighedspolitikken.