C-vitamin MAX (60 portioner) Formeds - 1 Forstør

C-vitamin MAX (60 portioner)

FM18

Ny vare

Kosttilskud F-VIT C MAX indeholder C-vitamin, vitamin D3 og zink (citrat) i pulverform. Levorotatorisk C-vitamin i pulverform er kendetegnet ved en meget høj absorptionsevne.

Flere detaljer

kr49

Yderligere information

C-vitamin MAX

 

 

Kosttilskud F-VIT C MAX indeholder C-vitamin, vitamin D3 og zink (citrat) i pulverform. Levorotatorisk C-vitamin i pulverform er kendetegnet ved en meget høj absorptionsevne. C-vitamin understøtter immunsystemets korrekte funktion og beskytter cellerne mod oxidativ stress. Det hjælper også med at opretholde normal energimetabolisme og reducerer træthed og træthed. D-vitamin hjælper med at opretholde sunde knogler og tænder. Det deltager i korrekt absorption og anvendelse af calcium og opretholder dets korrekte niveau i blodet. Derudover understøtter D-vitamin funktionen af muskelsystemet og immunsystemet. Zink er et af de vigtigste mikronæringsstoffer, der er nødvendige for, at kroppen fungerer korrekt. Det understøtter immunsystemets korrekte funktion ved at deltage i udviklingen af T-celler.

F-VIT C MAX er fremstillet af ikke-genetisk modificerede (ikke-GM) råmaterialer. Kosttilskud F-VIT C MAX indeholder ingen fyldstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer, sødestoffer.

 

 

FORMEDS Sp. Zoologisk have

Virksomheden FORMEDS Sp. z oo har specialiseret sig i produktion af kosttilskud i ren pulverform uden tilsatte konserveringsmidler, farver og sødestoffer. Det tilbyder naturlige, effektive og sikre produkter. Hele produktionsprocessen er i overensstemmelse med HACCP-systemet. Råmaterialerne, der anvendes til produktionen af dets produkter, kommer fra velrenommerede europæiske leverandører.

 

Ingredienser:   C-vitamin (L-ascorbinsyre) zink (zinkcitrat), D-vitamin (cholecalciferol).

Indhold i anbefalet daglig portion (1 g) (Reference dagligt indtag%):

C-vitamin - 1000 mg (1250%)

Vitamin D-1000 IE / 25 μg (500%)

zinkcitrat - 32 mg, inklusive 10 mg zink (100%).

 

Anbefalet daglig indtagelse:   Tilsæt 1 portion (1 scoop) i en kop med 200 ml vand eller anden drik, og rør. Forbrug 1 gang om dagen under et måltid.

Nettovægt:   61,92 g. Portioner pr. Beholder: 60

Opbevaring:   Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

 

Advarsel:   Overskrid ikke de anbefalede daglige portioner til forbrug i løbet af dagen. Produktet bør ikke anvendes af gravide og ammende kvinder.

Anmeldelser

Klik her for at efterlade en anmeldelse

rating 10
Pas encore débuter la cure, à suivre