MSM - organisk svovl (90 portioner)

MSM - organisk svovl (90 portioner)

FM20
46,71 kr
rating Read the review
Average rating: 10/10 Number of reviews: 1

Kosttilskuddet F-MSM inkluderer MSM eller methylsulfonylmethan, som er en organisk svovlforbindelse og en naturlig fødevareingrediens. Det spiller en vigtig rolle i syntesen af aminosyrer, enzymer, immunglobuliner (antistoffer) og glutathion.

 

F-MSM

 

 

Kosttilskuddet F-MSM inkluderer MSM eller methylsulfonylmethan, som er en organisk svovlforbindelse og en naturlig fødevareingrediens. Det spiller en vigtig rolle i syntesen af aminosyrer, enzymer, immunglobuliner (antistoffer) og glutathion. MSM understøtter opbygningen af muskler, sener og ledbånd. Det understøtter regenerering af brusk i leddene. I kombination med glucosamin og chondroitin giver MSM brusk fleksibilitet og understøtter dets funktion. MSM deltager i syntesen af kollagen og keratin. Det har antireumatiske og antiinflammatoriske egenskaber. MSM Understøtter immunsystemets arbejde ved at stimulere produktionen af antistoffer. Kosttilskud F-MSM har en meget høj absorptionsevne. Kosttilskud F-MSM indeholder ingen fyldstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer, sødestoffer.

 

 

FORMEDS Sp. Zoologisk have

 

FORMEDS Sp. z oo har specialiseret sig i produktion af kosttilskud i ren pulverform uden tilsatte konserveringsmidler, farver og sødestoffer. Det tilbyder naturlige, effektive og sikre produkter. Hele produktionsprocessen er i overensstemmelse med HACCP-systemet. Råmaterialerne, der anvendes til produktionen af dets produkter, kommer fra velrenommerede europæiske leverandører.

 

Ingredienser: methylsulfonylmethan (MSM)

Daglig dosis på 0,8 g indeholder: Methylsulfonylmethan (MSM) - 800 mg

 

Nettovægt: 72 g. Portioner pr. Beholder: 90.

 

Sådan bruges:

 

1. Hæld 1 portion (1 niveau scoop) i en tør beholder.

2. Tilsæt 200 ml vand eller anden drik og bland.

 

Forbrug 1 en gang om dagen under et måltid.

 

Opbevaring: Beskyttes mod lys, opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

 

Forsigtig: Overskrid ikke de anbefalede daglige portioner til forbrug i løbet af dagen. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder. Produktet bør ikke bruges som erstatning for en varieret diæt.

Ny
ok
rating 10
2021-05-05
IK
Super jakość

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.