Vitamin B - kompleks, 100 kapsler

Vitamin B - kompleks, 100 kapsler

PRT09
110,72 kr
rating Read the 2 reviews
Average rating: 10/10 Number of reviews: 2

Der er flere slags vitaminer i B-gruppen, som er kendetegnet ved en meget forskellig aktivitet. Generelt er B-vitaminer meget nødvendige for at nervesystemet fungerer korrekt.

 

B-vitamin - kompleks

 

 

Der er flere slags vitaminer i B-gruppen, som er kendetegnet ved en meget forskellig aktivitet. Generelt er B-vitaminer meget nødvendige for at nervesystemet fungerer korrekt. Derudover hjælper de med at reducere stress og eliminere dets virkninger, regulere cellernes vækst og funktion og opretholde normal metabolisme af makronæringsstoffer. Vitaminer B hjælper også med at opretholde sund hud og hår.

 

 

Puritan's Pride®

Puritan's Pride® er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud. Råmaterialerne, der anvendes til produktionen af Puritan's Pride®-kosttilskud, er af højeste kvalitet. Puritan's Pride®-produkter er fremstillet i henhold til god fremstillingspraksis (GMP).

 

Kosttilskud

Ingredienser:   Vitamin B-1 (thiamin) - 50 mg B-2 (riboflavin) - 50 mg B-3 (niacin) - 50 mg B-5 (pantothensyre) - 50 mg B-6 (pyridoxin) - 50 mg B- 7 (biotin) - 50 mikrogram, B-9 (folinsyre), B-12 (cobalamin) - 50 mg benzoesyre (PABA) - 50 mg cholin - 50 mg, inositol - 50 mg patenteret blanding af: persille, brøndkarse , lucerne,   sojalecithin og risklid - 5 mg.

Anbefalet daglig indtagelse:   1 kapsel dagligt under et måltid.

Nettovægt: 70 g - 100 kapsler

 

Opbevaring:   Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

 

Advarsel:   Overskrid ikke de anbefalede daglige portioner til forbrug i løbet af dagen. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder. Produktet bør ikke bruges som erstatning for en varieret diæt.

Ny
Bon produit
rating 10
2024-01-08
Laure
Je recommande
rating 10
2021-11-17
Iza Gronowska

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.