EGCG ekstrakt af grøn te 400 mg 400 mg, 90 kapsułek Forstør

EGCG Grøn teekstrakt 400 mg, 90 kapsler

NOW01

Ny vare

EGCG Green Tea Extract er et ekstrakt af grøn te, der indeholder 200 mg EGCG (polyphenol epigallocatechin gallate). EGCG-forbindelse har stærke antioxidantegenskaber, stærkere end vitamin C og E, og det er kendt for dets anti-cancer egenskaber.

Flere detaljer

kr90

Yderligere information

EGCG

EGCG Green Tea Extract er et ekstrakt af grøn te, der indeholder 200 mg EGCG (polyphenol epigallocatechin gallate). EGCG-forbindelse har stærke antioxidantegenskaber, stærkere end C- og E-vitamin, og det er kendt for dets anti-cancer egenskaber. EGCG Green Tea Extract har en positiv effekt på cellernes funktion og regulering af cellecyklus. Undersøgelser har vist, at EGCG signifikant øger antallet af T-lymfocytter - celler i immunsystemet, primært ansvarlig for hæmning af en autoimmun reaktion.

Nu Foods ®

Now Foods ® er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud. Virksomheden opererer siden 1948, og det er en af de førende på markedet. Produkterne fra Now Foods ® produceres i henhold til de højeste standarder for god fremstillingspraksis (GMP).

Kosttilskud

Ingredienser: Ekstrakt af grøn te (Camellia sinensis) (blad) (standardiseret ekstrakt) (min. 80% og 50% catechiner, EGCG (epigallocatechingallat) -200 mg) - 400 mg (4 mg naturligt forekommende koffein); Koffeinfri grøn te (Camellia sinensis) (blad) 50 mg.

Nettovægt: 90 kapsler

Anbefalet daglig indtagelse (voksne): 1 kapsel om dagen, helst sammen med mad.

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke de anbefalede portioner til forbrug i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret diæt. Produkt anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Fremstillet i USA i henhold til GMP-standarder.

Anmeldelser