ATP Fuel®, 150 hætter Forstør

ATP Fuel®, 150 hætter

NC13

Ny vare

ATP Fuel® er designet til at understøtte Krebs Cycle af cellulær energiproduktion. Krebs-cyklen finder sted inde i mitokondrierne eller "kraftværket" i cellen, og det er kroppens primære energiproducent. ATP Fuel® er formuleret til atleter og patienter, der søger optimeret energi.

Flere detaljer

rating Læs 2 anmeldelser
Gennemsnitlig vurdering: 10/10 Antal anmeldelser: 2

kr454

Yderligere information

ATP Fuel®

 

 

ATP Fuel® er designet til at understøtte Krebs Cycle af cellulær energiproduktion. Krebs-cyklen finder sted inde i mitokondrierne eller "kraftværket" i cellen, og det er kroppens primære energiproducent. ATP Fuel® er formuleret til atleter og patienter, der søger optimeret energi.

Dette produkt går langt ud over det typiske pulverphospholipidprodukt. Det har tilføjet stabiliseret NADH og CoQ10, der er vigtige bidragydere til Krebs cellulære energicyklus. De andre komplekser inden for ATP Fuel® (Mitochondrial Pro Regulator ™, Krebs Cycle Glucose Absorb ™ og RN Fatty Acid Metabolism) kombineres for at øge absorptionen og er essentielle for den succes, der er vist i ovennævnte forskning.

ATP Fuel® tilbyder de tre vigtigste næringsstoffer og kofaktorer synergistisk kombineret for maksimal mitokondrieydelse og energiproduktion:

  • NT Factor Energy ™
  • NADH
  • CoQ10

NT Factor Energy ™ - til reparation af mitokondrie-membraner

NT Factor Energy ™ blev udviklet som et fosfolipidafgivelsessystem til reparation af mitokondriale membraner, der er kompromitteret på grund af akutte og / eller langsigtede sundhedsmæssige udfordringer.

Mitokondrie-membraner indeholder deres eget DNA. Hvis disse membraner er beskadiget og ikke er i stand til at reparere sig selv, stoler de på sunde celler til at donere deres fosfolipider. Men hvis der er en kaskadepåvirkning af beskadigede cellers opdeling, er slutresultatet et mindre end optimalt energiniveau.

En sund mitokondrie membran:

  • tillader flere næringsstoffer i mitokondrierne for at understøtte Krebs-cyklusen med energiproduktion
  • er vigtigt for elektrontransportkæden til effektivt at producere sunde niveauer af ATP
  • fremmer sundere (reduceret) niveau af oxidativ stress

NADH - at omdanne mad til energi

NADH er den reducerede (elektronenergirige) coenzymform af vitamin B3 eller B-nikotinamid-adenin-dinukleotid. Denne "reducerende" effekt (dens evne til at donere elektroner) er det, der driver ATP-produktionen.

NADH er grundlæggende i den kemiske proces med at omdanne den mad, vi spiser, til cellulær energi. Hver enhed af NADH skaber tre enheder ATP (kroppens energibrændstof).

Koenzym Q10 - til ATP-energiproduktion

Koenzym Q10 (CoQ10) er en forbindelse, der findes naturligt i det energiproducerende centrum af cellen kendt som mitokondrier. CoQ10 er involveret i fremstillingen af ATP. ATP fungerer som cellens største energikilde og driver en række biologiske processer, herunder muskelsammentrækning og produktion af protein. CoQ10 fungerer også som en antioxidant.

Mitokondrier - hvad er de og hvorfor er de så vigtige?

Mitokondrier er de primære energiproducenter i kroppen. Den typiske celle indeholder i gennemsnit 1.000 mitokondrier.

Nylige undersøgelser har vist vigtigheden af at opretholde sund mtDNA, DNA'et, der ligger inde i mitokondrierne. I modsætning til standard-DNA, som har histoner og introner for at beskytte det mod frie radikaler, har mitokondrie-DNA ikke denne beskyttelsesmekanisme, så det er meget mere udsat og mere modtageligt for oxidativ skade (ROS eller reaktiv oxidativ stress). Og da mitokondrie celledeling finder sted cirka hver femte til sjette dag og replikerer den skade, der findes i de gamle celler, spreder det beskadigede mtDNA hurtigt. Dette er, hvad der til sidst nedbryder patientens energiniveau og kan føre til unormal cellulær dannelse.

 

 

Researched Nutritionals ®

Researched Nutritionals er et amerikansk firma, der opererer på det amerikanske marked siden 2006. Virksomheden tilbyder en bred vifte af forskningsbaserede kosttilskud af høj kvalitet. Researched Nutritionals er førende på markedet for kun ernæringstilskud til læger i USA.

Kosttilskud

 

Ingredienser:

Anbefalet daglig indtagelse: Tag fem kapsler 30 minutter før morgenmaden og fem kapsler 30 minutter før frokost eller middag (ti kapsler om dagen) i de første to måneder og fem kapsler 30 minutter før morgenmaden i måned 3 og derefter. Det er vigtigt at overholde protokollen i de første to måneder, så nok cellemembraner repareres - hvilket gør det muligt for patienten at mærke forskellen. Dette svarer til 2 flasker pr. Måned for hver af de første to måneder og derefter 1 flaske pr. Måned.

Nettovægt: 150 kapsler

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

 

Advarsel: Overskrid ikke anbefalede portioner til forbrug i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret diæt. Produkt anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

 

Anmeldelser

rating
rating
ATP Fuel
Very helpful for energy and problems with mitochondria