Shilajit Fulvic Acid Complex, 60 Caps

Shilajit Fulvic Acid Complex, 60 Caps

JARR02
128,52 kr

Jarrow FORMULAS Shilajit Fulvic Acid Complex indeholder et renset ekstrakt af mumio (shilajit). Mumio er et naturligt stof opnået i bjergene i Centralasien i en højde af 2000-5000 m.

 

Shilajit

Mumio

Jarrow FORMULAS Shilajit Fulvic Acid Complex indeholder et renset ekstrakt af mumio (shilajit). Mumio er et naturligt stof opnået i bjergene i Centralasien i en højde af 2000-5000 m. Mumioekstrakten indeholdt i produktet er standardiseret til ikke mindre end 60% af fulvinsyre-komplekset. Shilajit interagerer med coenzym Q10 i mitokondrier og øger energiproduktionen i hjernen og muskelvævet under fysiske øvelser.

Jarrow-formler

Jarrow Formulas er en amerikansk producent af kosttilskud, der opererer på det amerikanske marked siden 1977. Virksomhedens komplette serie af ernæringsprodukter inkluderer vitaminer, mineraler, probiotika, standardiserede urtekoncentrater, aminosyrer, enzymer og enterale ernæringsprodukter.

Kosttilskud

Ingredienser:   mumioekstrakt (shilajit) indeholdende 60% fulvinsyre-kompleks, bindemiddel: cellulose, emulgator: magnesiumsalte af syrer

Indhold i den anbefalede daglige portion (1 kapsel):   mumioekstrakt (shilajit) 417 mg, inklusive 250 mg fulvinsyre-kompleks.

Anbefalet daglig indtagelse:   1 kapsel 1-2 gange om dagen med et måltid.

Nettovægt:   60 kapsler

Opbevaring:   Opbevar produktet ved stuetemperatur, på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

Advarsel:   Overskrid ikke anbefalede portioner til forbrug i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret diæt. Produkt anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

3 objekt
Ny

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Flere oplysninger kan findes i fortrolighedspolitikken.