Zink (60 portioner)

Zink (60 portioner)

FM08
41,52 kr

Zink er et af de vigtigste mikronæringsstoffer, der er nødvendige for, at kroppen fungerer korrekt.

 

F-ZINC

 

 

Zink er et af de vigtigste mikronæringsstoffer, der er nødvendige for, at kroppen fungerer korrekt. Det understøtter immunforsvarets funktion ved at deltage i udviklingen af T-lymfocytter. Zink er vigtigt for at opretholde korrekt metabolisme af kulhydrater. Det forbedrer også intellektuelle evner, forhindrer demens og understøtter behandling af depression. Derudover beskytter zink celler mod skader på frie radikaler.

 

F-zink fremstilles af råmaterialer fra ikke-genetisk modificeret (ikke GMO). Kosttilskud F-zink indeholder ikke fyldstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer, sødestoffer.

 

 

FORMEDS Sp. Zoologisk have

 

Virksomheden FORMEDS Sp. z oo har specialiseret sig i produktion af kosttilskud i ren pulverform uden tilsatte konserveringsmidler, farver og sødestoffer. Det tilbyder naturlige, effektive og sikre produkter. Hele produktionsprocessen er i overensstemmelse med HACCP-systemet. Råmaterialerne, der anvendes til produktionen af dets produkter, kommer fra velrenommerede europæiske leverandører.

 

 

Kosttilskud

Ingredienser: 48 mg zinkcitrat, inklusive zink 15 mg (150%), inulin (cikorierod) - 752 mg

 

Nettovægt: 48 g. Portioner pr. Beholder: 60

 

Sådan bruges:

1. Hæld 1 portion (1 niveau scoop) i en tør beholder.

2. Tilsæt 200 ml vand eller anden drik og bland.

 

Bemærk: Hold rækkefølgen for klargøring af blandingen som forklaret ovenfor for at opløse pulveret grundigt. Forbrug en servering om dagen under måltidet. Ryst beholderen inden du drikker.

 

Opbevaring: Beskyttes mod lys, opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

 

Forsigtig: Overskrid ikke de anbefalede daglige portioner til forbrug i løbet af dagen. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder. Produktet bør ikke bruges som erstatning for en varieret diæt.

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.