L-arginin 500 mg, 250 hætter.

L-arginin 500 mg, 250 hætter.

Now Foods
NOW10
153,97 kr

L-arginin er et stof, hvis mangel kan føre til ubalance i menneskekroppen.

 

L-arginin

 

L-arginin er et stof, hvis mangel kan føre til ubalance i menneskekroppen. Dens niveauer kan falde under infektioner fra Babesia og Bartonella. L-arginin er meget vigtig aminosyre, da det er nødvendigt til replikering og deling af celler, beskyttelse af endotelintegritet, heling af sår, sund immunfunktion og korrekt hormonaktivitet. Aminosyren beskytter knoglerne og hjælper med at reparere den mikrobielle skade på dem. Det reducerer også den nødvendige tid for sår til at heles.

 

Nu Foods ®

Now Foods ® er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud. Virksomheden opererer siden 1948, og det er en af de førende på markedet. Produkterne fra Now Foods ® produceres efter de højeste standarder for god fremstillingspraksis (GMP).

Kosttilskud

 

Ingredienser: L-arginin, gelatine (kapsel), magnesiumstearat (vegetabilsk kilde) og silica.

 

 

Indhold i anbefalet daglig portion (2 kapsler): L-arginin - 1000 mg

 

Anbefalet daglig indtagelse (voksne): Tag 2 kapsler to gange dagligt efter behov. Tag mellem måltiderne eller ved sengetid med en kulhydratdrink for at lette optagelsen.

 

 

Nettovægt: 250 kapsler

 

 

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

 

Forsigtig: Overskrid ikke de anbefalede portioner til forbrug i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret diæt. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

 

 

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Flere oplysninger kan findes i fortrolighedspolitikken.