Vitamin B3, Niacin, Nicotinamid 500 mg, 100 kapsler

Vitamin B3, Niacin, Nicotinamid 500 mg, 100 kapsler

Aliness
ALI06
56,92 kr

Niacin spiller en vigtig rolle i aktiviteterne i forskellige enzymer, der er involveret i metabolismen af kulhydrater og fedtstoffer, nervesystemets funktion.

 

Vitamin B3, Niacin, Nicotinamid 500 mg

 

Niacin spiller en vigtig rolle i aktiviteterne i forskellige enzymer involveret i metabolismen af kulhydrater og fedtstoffer, funktionen af nervesystemet og fordøjelsessystemet, fremstillingen af kønshormoner og vedligeholdelsen af sund hud.

 

MedicaLine

MedicaLine er en polsk producent af medicin og kosttilskud, der opererer på det lokale marked siden 2007. MedicaLine ejer fødevaretilskudsmærket Aliness. Produkter fra Aliness-mærket indeholder naturlige forbindelser, der er kendetegnet ved en hurtig og høj absorption af aktive stoffer. Vitaminerne fra deres tilbud kan bruges af mennesker på glutenfri diæt såvel som mennesker med allergi og laktoseintolerance.

Kosttilskud

Jeg plejer:   Niacin som nicotinamid, kapselskal hydroxypropylmethylcellulose.

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel) (% RWS-reference daglig indtagelse%): Niacin (Nicotinamid) - 500 mg (* 3125%)

 

Anbefalet daglig indtagelse:   Tag 1 kapsel dagligt, helst under et måltid.

 

Nettovægt: 100 vege hætter.

 

Opbevaring:   Beskyt mod lys, opbevar ved stuetemperatur, på et tørt sted, der ikke er tilgængeligt for små børn.

 

Advarsel:   Overskrid ikke den anbefalede daglige servering i løbet af dagen. Dette produkt kan ikke bruges af gravide eller ammende kvinder. Dette produkt kan ikke bruges som erstatning for en varieret diæt.

 

 

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.