Alpha Lipoic Acid R-ALA 200 mg, 60 tabletter

Alpha Lipoic Acid R-ALA 200 mg, 60 tabletter

ALI23
94,98 kr
rating Read the review
Average rating: 5/10 Number of reviews: 1

Alfa-liponsyre er en af ​​de mest effektive antioxidanter.

 

Alfa-liponsyre R-ALA 200 mg

Alfa-liponsyre er en af ​​de mest effektive antioxidanter, så det påvirker beskyttelsen af ​​celler mod oxidativt stress. Det understøtter processen med afgiftning af kroppen og understøtter opretholdelsen af ​​mental ydeevne på det korrekte niveau.

I naturen er kun R-enantiomeren biotilgængelig.

Som et resultat af kemisk syntese opnås en racemisk blanding af to R- og S-isomerer, som sælges under navnet ALA (alfa-liponsyre). Men S-enantiomeren er praktisk talt ubrugelig, det er svært at slippe af med den fra en sådan blanding.

Den populære ALA-syre har ikke et markant forhold mellem R og S-enantiomeren og på trods af den maksimalt tilladte dosis på 600 mg af racematet (racemat, dvs. en ækvimolær blanding af isomerer af samme forbindelse (R-ALA og S) -ALA), ved vi ikke, hvad indholdet af den aktive R-form er i den.

R-ALA er et råmateriale oprenset fra den anden S-enantiomer, der indeholder den rene R-enantiomer, der forekommer naturligt i naturen. På grund af dets indhold af R-form og høj aktivitet blev den maksimale daglige dosis sat til 300 mg for den rene R-enantiomer.

 

MedicaLine

MedicaLine er polsk producent af medicin og kosttilskud, som har opereret på det lokale marked siden 2007. MedicaLine ejer kosttilskudsmærket Aliness. Aliness mærkeprodukter indeholder naturlige forbindelser, der er kendetegnet ved en hurtig og høj optagelse af aktive stoffer. Vitaminerne fra deres tilbud kan bruges af personer på glutenfri diæt samt personer med allergi og laktoseintolerance.

 

Kosttilskud

 

Ingredienser: fyldstof: calciumphosphater, alfaliponsyre (R-ALA), antiklumpningsmiddel: siliciumdioxid, talkum .

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel) (%RWS-Reference dagligt indtag %):

Ingredienser

1 tablet

2 tabletter

Alfa-liponsyre (R-ALA)

200 mg

400 mg

 

Anbefalet dagligt indtag: 1-2 tabletter dagligt med et måltid.

 

Nettovægt: 60 tabletter

  

Opbevaring: Beskyt mod lys, opbevar ved stuetemperatur på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

 

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede daglige servering i løbet af dagen. Dette produkt kan ikke bruges af gravide eller ammende kvinder. Dette produkt kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost.

 

 

 

Ny
Vaikea niellä
rating 5
2023-03-22
Jokke
Todella vaikeita niellä, vaikka halkaiseekin pienemmäksi.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.