Caprylsyre 600 mg, 60 kapsler Swanson - 1 Forstør

Caprylsyre 600 mg, 60 kapsler

SWA07

Ny vare

Caprylsyre virker mod svampe af slægten Candida, der får dem til at briste og dø. Undersøgelser har vist en signifikant reduktion i gærkoloni i tarmen efter systematisk anvendelse af caprylsyre.

Flere detaljer

kr44

Yderligere information

Caprylsyre

 

 

Caprylsyre virker mod svampe af slægten Candida, der får dem til at briste og dø. Undersøgelser har vist en signifikant reduktion i gærkoloni i tarmen efter systematisk anvendelse af caprylsyre. Det bruges almindeligvis til behandling af sår i tarmen, regenerering af epitelet samt forbedring af epitelabsorptionskapacitet. Stimulerer regenerering af tyktarmens epitel og forbedrer tarmabsorptionsfunktionerne.

 

 

Swanson ®

 

Swanson Health Products er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud grundlagt i 1969. Virksomheden er den største privatejede vitaminkatalogforhandler i USA. Dens produkter er fremstillet i henhold til god fremstillingspraksis (GMP).

 

Kosttilskud

 

Ingredienser: caprylsyre, kapselskal: gelatine, fugtighedsbevarende middel: glycerol, renset vand

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel): caprylsyre - 1200 mg

 

Anbefalet daglig indtagelse: En kapsel to gange dagligt før måltider.

Anbefalet daglig indtagelse: En kapsel to gange dagligt før måltider


Nettovægt: 97 g - 60 kapsler

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

 

Forsigtig: Overskrid ikke de anbefalede portioner til forbrug i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret diæt. Produkt anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

 

Anmeldelser

Klik her for at efterlade en anmeldelse