Artemisinin SOD 120 kapsler Forstør

Artemisinin SOD 120 kapsler

NC23

Ny vare

Artemisinin SOD ™ kombinerer ren artemisinin til immunstøtte, grøn teekstrakt for at fremme sunde niveauer af SOD (superoxiddismutase), curcumin og quercetin for deres sunde indvirkning på betændelse og resulterende hæmmende påvirkning af NF kappa B og sort valnødskrog for at bevæge kroppens anti-parasitisk arsenal

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

rating Læs 2 anmeldelser
Gennemsnitlig vurdering: 10/10 Antal anmeldelser: 2

kr529

Yderligere information

Artemisinin SOD

Artemisinin SOD ™ kombinerer ren artemisinin til immunstøtte, grøn teekstrakt for at fremme sunde niveauer af SOD (superoxiddismutase), curcumin og quercetin for deres sunde indvirkning på betændelse og resulterende hæmmende påvirkning af NF kappa B og sort valnødskrog for at bevæge kroppens anti-parasitært arsenal.

CurcuWIN ™ kombinerer curcumin med en hydrofil bærer (der gør det muligt at dispergere i vand) ved hjælp af UltraSOL ™ molekylær dispersionsteknologi. UltraSOL omdanner lipofile (fedtelskende eller fedtabsorberende) næringsstoffer til vanddispergerbare ingredienser, nøglen til den offentliggjorte kliniske forskning, der viser overlegen biotilgængelighed i forhold til enhver anden form for curcumin.

 

Researched Nutritionals ®

Researched Nutritionals er et amerikansk firma, der opererer på det amerikanske marked siden 2006. Virksomheden tilbyder en bred vifte af forskningsbaserede kosttilskud af høj kvalitet. Researched Nutritionals er førende på markedet for kun ernæringstilskud i USA.

Kosttilskud

 

Ingredienser:

 

Nettovægt: 100 g - 120 kapsler

 

Anvendelsesmåde: A tag 1 eller 2 kapsler en eller to gange dagligt, væk fra mad og jern eller som anvist af din sundhedspersonale.

 

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

 

Forsigtig: Overskrid ikke de anbefalede portioner til forbrug i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret diæt. Produkt anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

 

Anmeldelser

rating
Great really helps with lymes
rating