Chronobiane Øjeblikkelig spray - 1 Forstør

Chronobiane Øjeblikkelig spray

MED10

Ny vare

Chronobiane Immédiat er et kosttilskud i form af en spray baseret på melatonin og tjørnekstrakt.

Flere detaljer

kr109

Yderligere information

Chronobiane Immédiat

 

Chronobiane Immédiat er et kosttilskud i form af en spray baseret på melatonin og tjørnekstrakt. Melatonin hjælper med at forkorte den tid det tager at falde i søvn og lindrer virkningerne af jetlag. Hawthorn beskytter hjertet, regulerer blodtrykket og anbefales også i tilstande med overdreven ophidselse, irritabilitet eller søvnløshed. Den sublinguale form af sprayen gør melatonin mere biotilgængelig og dens handling hurtigere.

Anbefales til tilskud i tilfælde af:

• svært ved at falde i søvn,

• afbødning af virkningerne af jetlag,

• at vågne op om natten for at hjælpe dig med at sove igen.

 

PiLeJe

Groupe PiLeJe er et fransk firma, der blev grundlagt i 1991. PiLeJe tilbyder kun produkter af naturlig oprindelse i doser, der er i overensstemmelse med de daglige behov i menneskekroppen og er kendetegnet ved en optimal assimilering af mave-tarmkanalen.

Kosttilskud

 

Ingredienser: melatonin, tjørnekstrakt Crataegus monogyna (blomsterstandstoppe), vand, glycerin, alkohol, konserveringsmidler: kaliumsorbat og natriumbenzoat, surhedsregulator: citronsyre.

 

Indhold i anbefalet daglig portion (2 sprayer) : melatonin - 1 mg

 

Anbefalet daglig indtagelse: 

Hvis du har svært ved at falde i søvn: 2 sprayer. Den gavnlige virkning opnås ved at indtage 1 mg melatonin ved sengetid. Til fortsat brug i flere måneder anbefales lægehjælp.

Til træthed på grund af tidsforskellen: 1 til 2 spray. Den gavnlige virkning opnås ved at indtage mindst 0,5 mg lige inden sengetid den første rejsedag og i dagene efter ankomst til destinationen (4 til 8 dage).

Rystes godt inden brug.

 

Nettovægt: 20 ml

 

Opbevaring: Opbevar produktet ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

 

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede portion til forbrug i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret diæt. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder, personer, der lider af inflammatoriske eller autoimmune sygdomme, epileptika, astmatikere og mennesker med humørsvingninger, adfærd eller personlighedsforstyrrelser. I forbindelse med lægemiddelbehandling skal du spørge din læge eller apoteket om råd

 

Anmeldelser

Klik her for at efterlade en anmeldelse