Chronobiane LP 1,9 mg Forstør

Melatonin Chronobiane LP 1,9 mg

PB25

Ny vare

Chronobiane LP 1,9 mg er et kosttilskud i form af depottabletter baseret på melatonin.

Flere detaljer

kr110

Yderligere information

Chronobiane LP 1,9 mg


Chronobiane LP 1,9 mg er et kosttilskud i form af depottabletter baseret på melatonin.

En af de grundlæggende komponenter i søvnmekanismen er melatonin, et hormon der produceres naturligt af pinealkirtlen i mørke. Ved at frigive melatonin informerer pinealkirtlen hjernen om, at den er mørk, og at det er et godt tidspunkt at sove.

Melatoninsyntese starter i fravær af lys og topper mellem 2 og 4 om morgenen og falder derefter i anden halvdel af natten for at forberede sig på vågenhed. For nogle mennesker fungerer denne besked ikke længere ordentligt, hvilket forårsager vanskeligheder med at falde i søvn eller forsinke søvntiden.

"Resynchronization" kan opnås ved at øge melatoninniveauet med Chronobiane LP 1,9 mg, som indeholder melatonin med vedvarende frigivelse, hvilket hjælper med at forkorte den tid, du falder i søvn og forhindrer dig i at vågne op fra søvn.

Anbefales til tilskud i tilfælde af:

• vågner om natten,

• vanskeligheder med at falde i søvn.

 

PiLeJe

Groupe PiLeJe er et fransk firma, der blev grundlagt i 1991. PiLeJe tilbyder kun produkter af naturlig oprindelse i doser, der er i overensstemmelse med de daglige behov i menneskekroppen og er kendetegnet ved en optimal assimilering af mave-tarmkanalen.

Kosttilskud

 

Ingredienser: melatonin, bambuspulver Bambusa arundinacea (ekstrakt), baobabpulver Adansonia digitata (pulp), fortykningsmidler: natriumalginat og tværbundet natriumcarboxymethylcellulose, fyldstoffer: calciumphosphater og mikrokrystallinsk cellulose, antiklumpningsmiddel: magnesiumsalte af fedtsyrer, farvestoffer og æbler: indeholder citron og saflor.

 

Indhold i anbefalet daglig portion (1 tablet) : melatonin - 1,9 mg

 

Anbefalet daglig indtagelse: 

Tag 1 tablet om dagen med et glas vand for at få den bedste effekt, tag en time før sengetid.

 

Nettovægt: 60 tabletter

 

Opbevaring: Opbevar produktet ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

 

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede portion til forbrug i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret diæt. Ikke anbefalet til gravide og / eller ammende kvinder og mennesker med humør, opførsel eller personlighedsforstyrrelser. I forbindelse med lægemiddelbehandling, spørg din læge eller apoteket om råd.

 

 

 

Reviews