Magnesiummalat Nutramedix 120 kapsułek Forstør

Magnesium Malate Nutramedix 120 kapsler

CS07

Ny vare

Magnesiummalat absorberes meget godt af kropsformen af magnesium. Magnesium er et essentielt mineral for organismen, og de fleste kronisk syge mennesker har magnesiumunderskud.

Flere detaljer

rating Læs 2 anmeldelser
Gennemsnitlig vurdering: 10/10 Antal anmeldelser: 2

kr134

Yderligere information

MagnesiummalatMagnesiummalat absorberes meget godt af kropsformen af ​​magnesium. Magnesium er et essentielt mineral for organismen, og de fleste kronisk syge mennesker har magnesiumunderskud. Cirka halvtreds procent af de metaboliske enzymer, der i sidste ende er ansvarlige for produktionen af ​​ATP-energi til korrekt cellefunktion, kræver magnesium som en kofaktor. Magnesium er afgørende for at opretholde normal hjerterytme, blodtryk, nerve- og hjernefunktion, korrekt sammentrækning og udvidelse af skeletmuskler, glat muskulatur i tarmene, galdeblære, bugspytkirtelkanal osv.

KosttilskudNutramedix ®
Nutramedix er en amerikansk producent af kosttilskud, der opererer på det amerikanske marked siden 1993. Det producerer bioaktive planteekstrakter af høj kvalitet baseret på patenteret ekstraktionsmetode. Nutramedix's produkter er kendetegnet ved høj styrke og bredt spektrum af aktiviteter.

Ingredienser:   Magnesium (patenteret formel Albion® d-magnesiummalat) 200 mg, vegetarisk kapsel (hypromellose og vand), magnesiumstearat af vegetabilsk oprindelse

Indhold i anbefalet daglig portion (4 kapsler):   Magnesium (patenteret formel Albion® d-magnesiummalat) - 800 mg

Anvendelse:   2 kapsler 2 gange dagligt (før måltid).

Nettovægt:   120 kapsler

Opbevaring:   Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for børns rækkevidde.

Advarsel:   Overskrid ikke den anbefalede daglige servering. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Anmeldelser

rating
rating