Samento Nutramedix 60 ml

Samento Nutramedix 60 ml

CWD33-60
482,67 kr
rating Read the 3 reviews
Average rating: 10/10 Number of reviews: 3

Samento Microbial Defense er en effektiv immunmodulator. Det har et bredt spektrum af antibakterielle, antifungale, antivirale og antiparasitiske egenskaber. Samento er effektiv mod Borelia burgdorferi og andre stammer af Borrelia såvel som andre flåtbårne infektioner.

 

Samento Microbial DefenseSamento Microbial Defense er en effektiv immunmodulator. Det har et bredt spektrum af antibakterielle, antifungale, antivirale og antiparasitiske egenskaber. Samento er effektiv mod Borelia burgdorferi og andre stammer af Borrelia såvel som andre flåtbårne infektioner.   Samento kan bruges til behandling af autoimmune lidelser.   Samento Microbial Defense   er inkluderet i Cowden Support Program og skal bruges sammen med andre produkter fra Cowdens protokol.Kosttilskud


Nutramedix ®
Nutramedix er en amerikansk producent af kosttilskud, der opererer på det amerikanske marked siden 1993. Det producerer bioaktive planteekstrakter af høj kvalitet baseret på patenteret ekstraktionsmetode. Nutramedix's produkter er kendetegnet ved høj styrke og bredt spektrum af aktiviteter.


Ingredienser:   Uncaria tomentosa barkekstrakt (TAO-fri Uncaria tomentosa), mineralvand, ethanol (20-24)%.

Anvendelse:   Hæld 1-30 dråber i 120 ml vand, og vent et minut, før du drikker. Start med 1 dråbe 2 gange om dagen (30 minutter før måltid) og øg indtagelsen gradvist. Ryst flasken inden brug.

Nettovægt: 6 0 ml

Opbevaring:   Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for børns rækkevidde.

Advarsel:   Overskrid ikke den anbefalede daglige servering. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Ny
Perfect
rating 10
2023-08-20
Dana
Satisfied
Chris
rating 10
2022-03-03
Chris
It is ok
Good evening
rating 10
2022-01-30
Chris
Good evening
I can say that the products bought from your company arrived to me in optimal time.
I can\'t comment on the quality, until I use them for at least 1/2 month.
With high respect
Chris

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Flere oplysninger kan findes i fortrolighedspolitikken.