Samento Nutramedix 60 ml Forstør

Samento Nutramedix 60 ml

CS11

Ny vare

Samento Microbial Defense er en effektiv immunmodulator. Det har et bredt spektrum af antibakterielle, antifungale, antivirale og antiparasitiske egenskaber. Samento er effektiv mod Borelia burgdorferi og andre stammer af Borrelia såvel som andre flåtbårne infektioner.

Flere detaljer

kr474

Yderligere information

Samento Microbial DefenseSamento Microbial Defense er en effektiv immunmodulator. Det har et bredt spektrum af antibakterielle, antifungale, antivirale og antiparasitiske egenskaber. Samento er effektiv mod Borelia burgdorferi og andre stammer af Borrelia såvel som andre flåtbårne infektioner.   Samento kan bruges til behandling af autoimmune lidelser.   Samento Microbial Defense   er inkluderet i Cowden Support Program og skal bruges sammen med andre produkter fra Cowdens protokol.Kosttilskud


Nutramedix ®
Nutramedix er en amerikansk producent af kosttilskud, der opererer på det amerikanske marked siden 1993. Det producerer bioaktive planteekstrakter af høj kvalitet baseret på patenteret ekstraktionsmetode. Nutramedix's produkter er kendetegnet ved høj styrke og bredt spektrum af aktiviteter.


Ingredienser:   Uncaria tomentosa barkekstrakt (TAO-fri Uncaria tomentosa), mineralvand, ethanol (20-24)%.

Anvendelse:   Hæld 1-30 dråber i 120 ml vand, og vent et minut, før du drikker. Start med 1 dråbe 2 gange om dagen (30 minutter før måltid) og øg indtagelsen gradvist. Ryst flasken inden brug.

Nettovægt: 6 0 ml

Opbevaring:   Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for børns rækkevidde.

Advarsel:   Overskrid ikke den anbefalede daglige servering. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Anmeldelser