Stevia Nutramedix 30 ml Forstør

Stevia Nutramedix 30 ml

CS15

Ny vare

Stevia er et ekstrakt fra Stevia rebaudiana. Stevia bruges som sukkererstatning. Det hæver ikke blodsukkeret eller deltager i processen med fedtaflejring.

Flere detaljer

kr134

Yderligere information

Stevia Sweet Urt

Stevia er et ekstrakt fra Stevia rebaudiana. Stevia bruges som sukkererstatning. Det hæver ikke blodsukkeret eller deltager i processen med fedtaflejring. Stevia-ekstrakt har også antimikrobiel aktivitet mod Borella og biofilm samt bredt spektrum af svampedræbende og antioxidant aktivitet. Stevia Sweet Herb er inkluderet i Cowden Support Program og skal bruges sammen med andre produkter fra Cowdens protokol.

Kosttilskud

Nutramedix ®

Nutramedix er en amerikansk producent af kosttilskud, der opererer på det amerikanske marked siden 1993. Det producerer bioaktive planteekstrakter af høj kvalitet baseret på patenteret ekstraktionsmetode. Nutramedix's produkter er kendetegnet ved høj styrke og bredt spektrum af aktiviteter.

Ingredienser: Stevia rebaudiana bladekstrakt, mineralvand, ethanol (20-24)%.

Anvendelse: Tilsæt 3 eller flere dråber til mad eller drikke. I tilfælde af mikrobiel infektion skal du bruge 30 dråber to gange om dagen. Ryst flasken inden brug.

Nettovægt: 30 ml

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for børns rækkevidde.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede daglige servering. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Anmeldelser