Adrenal Support NutraMedix 30ml Nutramedix - 1 Forstør

Adrenal Support NutraMedix 30ml

CWD12-30

Ny vare

Adrednal Support er et ekstrakt fra Astragalus, Rhodiola, Ginseng og Schisandra.

Flere detaljer

kr168

Yderligere information

BinyresupportAdrednal Support er et ekstrakt fra Astragalus, Rhodiola, Ginseng og Schisandra. Denne blanding har fire adaptogene urter til binyrestøtte. Meget biotilgængelig væske til forbedret absorption. Nutramedix unikke forbedringsproces optimerer hele urten til en mere kraftfuld bredspektret koncentration.

Kosttilskud


Nutramedix ®
Nutramedix er en amerikansk producent af kosttilskud, der opererer på det amerikanske marked siden 1993. Det producerer bioaktive planteekstrakter af høj kvalitet baseret på patenteret ekstraktionsmetode. Nutramedix's produkter er kendetegnet ved høj styrke og bredt spektrum af aktiviteter.


Ingredienser: Astragalus, Rhodiola, Ginseng og Schisandra ekstrakt, mineralvand, ethanol (20-24)%.

Anvendelse: Sæt 20 dråber i 4 oz. vand og vent et minut, før du drikker. Tag to gange dagligt (10 minutter før morgenmad eller frokost) eller som anvist af din læge. Må ikke anvendes, hvis du er gravid eller ammer. Rystes godt inden hver brug.

Nettovægt: 30 ml

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for børns rækkevidde.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede daglige servering. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Anmeldelser

Klik her for at efterlade en anmeldelse