Quercetin 120 kapsler (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsler (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsler (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsler (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsler (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsler (Nutramedix)

Quercetin 120 kapsler (Nutramedix)

CWD53-C
160,03 kr
rating Read the review
Average rating: 10/10 Number of reviews: 1
Quercetin er i en fl avonoid familie kendt som fl avanoler, der ser ud til at understøtte kroppens normale afgiftningsprocesser relateret til antioxidantaktivitet og i nogle tilfælde binder til jern for at understøtte sund oxidationsstatus.

 

Quercetin


NutraMedix Quercetin renses fra blomsterne i Sophora japonica, almindeligvis kendt som det japanske pagodetræ. Selvom individuel evne til at absorbere quercetin kan variere baseret på faktorer, der både er genetiske og relaterede til tarmmikrobiomet, betragtes dihydratformen i NutraMedix Quercetin generelt som meget biotilgængelig.

Quercetin er i en fl avonoidfamilie kendt som fl avanoler, der synes at understøtte kroppens normale afgiftningsprocesser relateret til antioxidantaktivitet og i nogle tilfælde binder til jern til støtte for sund oxidationsstatus. Nogle undersøgelser tyder på, at flavonoler også understøtter zinktransport i celler. For nylig er disse kemikalier blevet undersøgt for, hvordan de påvirker processen med celledeling og kommunikation mellem celler, som kan ændres ved normal ældning. I modsætning til antioxidantstøtte er dette nu et stort område for forskning i flavonoidernes sundhedsstøttende egenskaber.

 

Kosttilskud


Nutramedix ®
Nutramedix er en amerikansk producent af kosttilskud, der opererer på det amerikanske marked siden 1993. Det producerer højkvalitets bioaktive planteekstrakter baseret på patenteret ekstraktionsmetode. Nutramedix's produkter er kendetegnet ved høj styrke og bredt spektrum af aktiviteter.


Ingredienser: Quercetin (Sophora japonica blomst), vegetabilske kapsler, vegetabilsk magnesiumstearat.

Indhold i anbefalet daglig portion (2 kapsler): Quercetin (Sophora japonica blomst) - 500 mg

 

Anbefalet daglig indtagelse: Tag to kapsler en gang dagligt efter et måltid.


Nettovægt:
120 kapsler

Opbevaring:
Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

Advarsel: Overskrid ikke den anbefalede daglige servering. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Ikke anbefalet til gravide og ammende kvinder.

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.