Burbur Nutramedix 30ml Forstør

Burbur Nutramedix 30ml

CS18

Ny vare

Burbur, de peruvianske urteblade, er blevet brugt til afkog og infusioner i mange år.

Flere detaljer

rating Læs anmeldelsen
Gennemsnitlig vurdering: 10/10 Antal anmeldelser: 1

kr168

Yderligere information

Burbur Detox


Burbur, de peruvianske urteblade, er blevet brugt til afkog og infusioner i mange år. Planten er hjemmehørende i de centrale Andes og vokser vild i Central- og Sydamerika. I Mexico er det kendt under navnet Amor-seco, og i Venezuela kaldes det Pega-Pega.

Burbur-blad er kendt for at indeholde flavonoider, alkaloider, sojasaponiner og en aktiv forbindelse kaldet Astragalin - der findes også i den velkendte urt Astragalus.Nutramedix ®

Nutramedix er en amerikansk producent af kosttilskud, der opererer på det amerikanske marked siden 1993. Det producerer højkvalitets bioaktive planteekstrakter baseret på patenteret ekstraktionsmetode. Nutramedix's produkter er kendetegnet ved høj styrke og bredt spektrum af aktiviteter.


Kosttilskud


Ingredienser: Desmodium molliculum bladekstrakt, mineralvand, ethanol (20-24)%.

Sådan bruges: Rystes godt inden hver brug. Sæt 10 dråber i 1,2 dl vand, og vent et minut, før du drikker. Kan tages flere gange om dagen efter behov eller som anvist af din læge.


Nettovægt: 30 ml

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur, på et tørt sted uden for børns rækkevidde.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede daglige servering. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Produkt anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Anmeldelser

rating