Acetyl L-carnitin (500 mg) 60 vegetariske kapsler

MNN03

Ny vare

L-carnitin er et naturligt næringsstof, der er et derivat af BT-vitamin, det er vigtigt for, at nervesystemet og muskelsystemet fungerer korrekt.

Flere detaljer

kr84

Yderligere information

Alcar Acetyl L-carnitin


L-carnitin er et naturligt næringsstof, der er et derivat af BT-vitamin, det er vigtigt for, at nervesystemet og muskelsystemet fungerer korrekt. Acetyl-L-carnitin stimulerer celler til at producere en neurotransmitter - dopamin og intensiverer dens aktivitet. En meget vigtig funktion af L-carnitin er at hjælpe med at transportere fedtsyrer til mitokondrierne eller energicentrene i vores krop. Et andet vigtigt aspekt af L-carnitin-aktivitet er dets neurobeskyttende egenskaber. Det antages, at L-carnitin er en væsentlig bidragyder til beskyttelsen af nerveceller, herunder hjerneceller mod mange ugunstige faktorer.

 

Mind Nutrition Ltd.

I over ni år har Mind Nutrition været på forkant med udviklingen af effektive, naturlige nootropiske stakke og kosttilskud i Storbritannien. Uafhængige og akkrediterede laboratorier bruges til at verificere alle vores ingredienser ved at vurdere renhed, tungmetalindhold og forurenende stoffer.

 

Kosttilskud

 

Ingredienser: Acetyl L-carnitin, pullulan (kapsel).

 

Dette produkt er fri for konserveringsmidler, gær, gluten, stivelse og lactose. Intet tilsat salt eller sukker. GMO-fri.

 

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel): Acetyl L-carnitin - 500 mg

 

Anvendelse: Tag 1 kapsel (500 mg) 1-3 gange om dagen

 

Nettovægt: 60 vegetariske kapsler

  

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

 

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede portion til forbrug i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

 

 

Anmeldelser