Japansk Knotweed Standardiseret til 10% Resveratrol, 500 mg, 500 kapsler

25-O7XD-B2WH

Ny vare

Japansk knotweed stimulerer og modulerer immunsystemet og har antiinflammatoriske egenskaber. Planten er en rig kilde til resveratrol, som stimulerer mikrocirkulationen.

Flere detaljer

rating Læs 7 anmeldelser
Gennemsnitlig vurdering: 10/10 Antal anmeldelser: 7

kr355

Mængderabat

Antal Rabat Du sparer
3 3% Op til kr32
5 5% Op til kr89
10 10% Op til kr355

Yderligere information

Japansk knotweed

Lat. Polygonum cuspidatum

Kinesisk navn: Hu Zhang

 

 

Japansk knotweed stimulerer og modulerer immunsystemet og har antiinflammatoriske egenskaber. Planten er en rig kilde til resveratrol, som stimulerer mikrocirkulationen. Udover resveratrol indeholder hele planten mange aktive stoffer, der har antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber mod Lyme sygdom spirochete. Disse egenskaber gør japansk knude til en af de bedste urter til behandling af Lyme-sygdommen og dens coinfektioner. Stofferne indeholdt i Polygonum cuspidatum er i stand til at krydse blod-hjernebarrieren og påvirker centralnervesystemet, hvor de beskytter hjernen mod postinflammatorisk skade, mikrobielle endotoksiner og bakterielle infektioner. Ydermere letter japansk knudeblod blodcirkulationen, især i led, hjerne, øjne, hjerte og hud. Denne egenskab gør planten særlig nyttig til behandling af Lyme-sygdommen, da den letter blodgennemstrømningen til steder, der er vanskelige at nå med stoffer, der dræber spiroketerne. Det fungerer sammen med lægemidler og urter, hvilket gør det lettere for dem at nå Borrelia spirocheter.

 

 

Lymeherbs

Kosttilskud


Ingredienser: Japansk knopknude (Polygonum cuspidatum) rhizomekstrakt standartiseret til 10% resveratrol, kapsel: hypromellose.

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel):   Japansk knotweed (Polygonum cuspidatum) rhizomekstrakt standartiseret til 10% resveratrol - 500 mg

Anbefalet daglig indtagelse:   tage en kapsel om dagen.

Nettovægt: 500 kapsler

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

 

Forsigtig: Overskrid ikke de anbefalede portioner til forbrug i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret diæt. Produkt anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

 

Anmeldelser

Filtrer anmeldelser
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Nulstil

rating
rating
bartonella
Polecam
rating
Lela Eremita, Kamniška ulica 5, 2000 Maribor, SI
Super!
rating
Good!
rating
rating
rating
La Renouée du japon Standartized à 10% de Resvéra
Bonjour, rnrnJe recommande vivement les produits de "Lymeherbs". La livraison était très rapide vers la France, et l'emballage des produits était parfait. Cordialement, Thierry Gschwind