Comfrey and Ironwort Oil (100 ml)

Comfrey and Ironwort Oil (100 ml)

AST11
27,16 kr
rating Read the 2 reviews
Average rating: 10/10 Number of reviews: 2

Comfrey and Ironwort (Shepard's Tea) Olie er blevet brugt i medicin i århundreder, hovedsageligt til problemer med knoglevæv. Det understøtter effektivt behandlingen af sygdomme i rygsøjlen, ledbøjlen, knæet, reumatiske smerter og ischias.

 

Comfrey og Ironwort Oil

Comfrey and Ironwort (Shepard's Tea) Olie er blevet brugt i medicin i århundreder, hovedsageligt til problemer med knoglevæv. Det understøtter effektivt behandlingen af sygdomme i rygsøjlen, ledbøjlen, knæet, reumatiske smerter og ischias. Comfrey og Ironwort Oil kan anvendes, hvis der er brud, forskydning og blå mærker. Det er uerstatteligt ved betændelse i senen og tromboflebitis. Comfrey and Ironwort Oil indeholder blandt andet allantoin, som stimulerer regenerering af væv og auxiner - et hormon, der let skaber nyt væv og hurtigt heler sår. Det indeholder også tanniner, slim og polyfenoler.

Zielarnia Astron

Zielarnia Astron er en polsk distributør af kvalitets urteprodukter. Virksomheden opererer på det polske marked i over 15 år. Råmaterialerne til dets produkter kom til nøje udvalgte leverandører. Mange af urterne i deres tilbud er vildt udformede.

Ingredienser:   70% Symphytum officinale olie, 30% Sideritis olie, allantoin (op til 4,7%), vegetabilsk lim (ca. 29%), phenolsyrer (rosmarin syre), pyrolyse alkaloider (0,02 til 0,7%), tanniner, C-vitaminer, K, B1, B2, B6, A, E, P af naturlig oprindelse, folsyre, flavoner, flavonoider af naturlig oprindelse.

Nettovægt:   100 ml

Opbevaring:   Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for børns rækkevidde.

Ny
Comfrey and ironwort oil
rating 10
2021-10-26
Diana
The best product ever.It worth it
Olejek cudo
rating 10
2020-08-31
Ola
Świetny olejek przy bólach reumatycznych itp

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Flere oplysninger kan findes i fortrolighedspolitikken.