Comfrey and Ironwort Oil (100 ml) Zielarnia Astron - 1 Forstør

Comfrey and Ironwort Oil (100 ml)

AST11

Ny vare

Comfrey and Ironwort (Shepard's Tea) Olie er blevet brugt i medicin i århundreder, hovedsageligt til problemer med knoglevæv. Det understøtter effektivt behandlingen af sygdomme i rygsøjlen, ledbøjlen, knæet, reumatiske smerter og ischias.

Flere detaljer

kr21

Yderligere information

Comfrey og Ironwort Oil

Comfrey and Ironwort (Shepard's Tea) Olie er blevet brugt i medicin i århundreder, hovedsageligt til problemer med knoglevæv. Det understøtter effektivt behandlingen af sygdomme i rygsøjlen, ledbøjlen, knæet, reumatiske smerter og ischias. Comfrey og Ironwort Oil kan anvendes, hvis der er brud, forskydning og blå mærker. Det er uerstatteligt ved betændelse i senen og tromboflebitis. Comfrey and Ironwort Oil indeholder blandt andet allantoin, som stimulerer regenerering af væv og auxiner - et hormon, der let skaber nyt væv og hurtigt heler sår. Det indeholder også tanniner, slim og polyfenoler.

Zielarnia Astron

Zielarnia Astron er en polsk distributør af kvalitets urteprodukter. Virksomheden opererer på det polske marked i over 15 år. Råmaterialerne til dets produkter kom til nøje udvalgte leverandører. Mange af urterne i deres tilbud er vildt udformede.

Ingredienser:   70% Symphytum officinale olie, 30% Sideritis olie, allantoin (op til 4,7%), vegetabilsk lim (ca. 29%), phenolsyrer (rosmarin syre), pyrolyse alkaloider (0,02 til 0,7%), tanniner, C-vitaminer, K, B1, B2, B6, A, E, P af naturlig oprindelse, folsyre, flavoner, flavonoider af naturlig oprindelse.

Nettovægt:   100 ml

Opbevaring:   Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for børns rækkevidde.

Anmeldelser

Klik her for at efterlade en anmeldelse

rating 10
Comfrey and ironwort oil
The best product ever.It worth it
rating 10
Olejek cudo
Świetny olejek przy bólach reumatycznych itp