Permealine (20 poser)

Permealine (20 poser)

PileJe
MED04
257,77 kr

Permealine Integral er kosttilskud rig på L-glutamin, inulin, A-vitamin og zink. Det fremmer regenerering af tarmslimhinden og forbedrer dens funktion.

 

Permealine

 

Permealine er kosttilskud rig på L-glutamin, inulin, A-vitamin og zink. Det fremmer regenerering af tarmslimhinden og forbedrer dens funktion. Permealine Integral bidrager til, at immunsystemet og slimhinderne fungerer korrekt, samt beskytter cellerne mod oxidativ stress.

 

Tilskud med permealin anbefales til:

 

  • tilstande med kronisk dysbiose,
  • utæt tarmsyndrom associeret allergi og gastrointestinal intolerance.

 

 

Kosttilskud udviklet på et videnskabeligt grundlag.

 

PiLeJe

 

Groupe PiLeJe er et fransk firma, der blev grundlagt i 1991. PiLeJe tilbyder kun produkter af naturlig oprindelse i doser, der er i overensstemmelse med menneskets daglige behov og er kendetegnet ved en optimal assimilering af mave-tarmkanalen.

 

Ingredienser: Inulin, dextrin, L-glutamin, naturlig appelsinsmag, grøn teekstrakt, Camellia sinensis (blade), maltodextrin (bærer), vitamin A (beta-caroten), citronsyre (surhedsregulator), zinkgluconat, et ekstrakt af Stevia rebaudiana blade (sødestof).

 

Nettovægt: 90 g - 20 poser

 

Anvendelse: Opløs posen i et glas vand (150 ml) og tag en gang om dagen, eller del indholdet af posen i to doser med to hovedmåltider. Varigheden af tilskuddet er 14 dage. Det anbefales at gentage behandlingen.

 

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

 

Forsigtig: Overskrid ikke de anbefalede portioner til forbrug i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret diæt.

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.