Lactibiane Tolerance (30 kapsler) Forstør

Lactibiane Tolerance (30 kapsler)

PB06

Ny vare

Lactibianetolerance forbedrer bakteriefloraen i mave-tarmkanalen og fremmer behandlingen af inflammatorisk tarmsygdom.

Flere detaljer

kr236

Yderligere information

Lactibiane Tolerance

 

Lactibianetolerance forbedrer bakteriefloraen i mave-tarmkanalen og fremmer behandlingen af inflammatorisk tarmsygdom. Indeholder en blanding af mælkesyrebakteriestammer af mikrobiota i en dosis på 10 mia. Pr. Kapsel: Bifidobacterium lactis LA 303, LA 201 Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum LA 301, LA 302 Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium lactis LA 304.

 

Supplement med Lactibiane-tolerance anbefales til:

  • irritabel tarmsyndrom forbundet med diarré eller forstoppelse,
  • utæt tarmsyndrom associeret allergi og gastrointestinal intolerance.

 

 

Kosttilskud udviklet på et videnskabeligt grundlag.

 

PiLeJe

 

Groupe PiLeJe er et fransk firma, der blev grundlagt i 1991. PiLeJe tilbyder kun produkter af naturlig oprindelse i doser, der er i overensstemmelse med menneskets daglige behov og er kendetegnet ved en optimal assimilering af mave-tarmkanalen.

 

Ingredienser: Mælkesyrebakterier (cfu 10x1010.), Majsstivelse (fyldstof), magnesiumstearat (antiklumpningsmiddel), vegetarisk kapsel.

 

Nettovægt: 16 g - 30 poser

 

Anvendelse: 1 kapsel om dagen i en periode på 1 til 3 måneder. Tag kapslerne om morgenen på tom mave eller en halv time før måltidet. Det anbefales at gentage behandlingen.

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke de anbefalede portioner til forbrug i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret diæt.

 

Anmeldelser