Sarsaparilla (Smilax) pulver (500 g) Forstør

Sarsaparilla (Smilax) pulver (500 g)

PFP07

Ny vare

Sarsaparilla (Smilax) har evnen til at binde endotoksiner i blodet, som frigives af de døde spiroketer og andre co-infektioner.

Flere detaljer

kr202

Yderligere information

Sarsaparilla / Smilax

Lat. Smilax glabra

Kinesisk navn: Tu Fu Ling

 

 

Sarsaparilla (Smilax) har evnen til at binde endotoksiner i blodet, som frigives af de døde spiroketer og andre co-infektioner. På grund af denne egenskab anvendes urt til at reducere styrken af Herxheimer-reaktionen. Sarsaparilla øger også biotilgængeligheden af andre urter og stoffer og fungerer som en antioxidant. Derudover har urten antireumatiske og smertestillende egenskaber og reducerer træthedstilstanden.

 

Plum Flower Brand ®

 

Plum Flower®-produkter er urter af høj kvalitet produceret af Mayway Corp. Mayway er en familievirksomhed, der har importeret og distribueret traditionel kinesisk medicin siden 1969. Virksomheden har et certifikat for god fremstillingspraksis (GMP), og dets produkter indeholder ikke svovl dioxid, der påvirker urtenes kvalitet. Produkter med høj renhed underkastes kvalitetskontrol og laboratorietest. Plum Flower®-mærket er et af de mærker, der anbefales af Stephen Buhner.

 

Ingredienser: Smilax glabra rodpulver

 

Nettovægt: 500 g

 

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

 

 

Anmeldelser