Boneset (Eupatorium perfoliatum) urteskåret (100 g) Forstør

Boneset (Eupatorium perfoliatum) urteskåret (100 g)

BLDH01

Ny vare

Boneset er en plante, der er særlig nyttig til behandling af Babesia og Bartonella co-infektioner. Planten stimulerer immunsystemet og normaliserer forholdet mellem CD4-celler og CD8-celler. Derudover beskytter det knoglemarvsmakrofager og stimulerer deres produktion. Brug af knoglesæt reducerer periodisk tilbagevendende feber, smerte og andre symptomer på Lyme-sygdommen.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

rating Læs anmeldelsen
Gennemsnitlig vurdering: 10/10 Antal anmeldelser: 1

kr73

Yderligere information

Boneset

Boneset er en plante, der er særlig nyttig til behandling af Babesia og Bartonella co-infektioner. Planten stimulerer immunsystemet og normaliserer forholdet mellem CD4-celler og CD8-celler. Derudover beskytter det knoglemarvsmakrofager og stimulerer deres produktion. Brug af knoglesæt reducerer periodisk tilbagevendende feber, smerte og andre symptomer på Lyme-sygdom.

G Baldwins & Co.

G. Baldwin & Co. er en af de ældste leverandører af tørrede urter i Storbritannien, grundlagt i 1844. Virksomheden tilbyder en bred vifte af urter og urteekstrakter af høj kvalitet. G. Baldwin & Co. er en af de største leverandører af urter i Storbritannien, som har enestående ry.

 

Ingredienser: Eupatorium perfoliatum urteskåret

 

Nettovægt: 100 g

 

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

 

Anmeldelser

rating