Vitamin B2 60 kapsler

Vitamin B2 60 kapsler

FM35
58,07 kr
Vitamin B2 hjælper med at fungere korrekt af nervesystemet, opretholder en sund hud og bidrager til at reducere træthed og træthed. En kapsel indeholder 40 mg vitamin B2 (riboflavin) og 273 mg inulin.

 

Bicaps Vitamin B2

Vitamin B2 er afgørende for udskillelsen af kortisol, som er et hormon med anti-inflammatoriske egenskaber.
Vitamin B2 påvirker produktionen af neurotransmittere (serotonin, dopamin og aminosmørsyre), hvilket sikrer, at nervesystemet fungerer korrekt. Det hjælper også med at beskytte cellerne mod oxidativt stress og bidrager til at reducere træthed og træthed.


BIOCAPS B2 indeholder en naturlig pullulan kapsel. Pullulan opnås gennem en naturlig gæringsproces. Der bruges ingen animalske råvarer under produktionen, så kapslen er velegnet til vegetarer og veganere. Produkterne indeholder ikke kunstige fyldstoffer, antiklumpningsmidler og farvestoffer, såsom: magnesiumstearat, siliciumdioxid, titaniumdioxid mv.


Velegnet til vegetarer og veganere.

FORMEDS Sp. Zoologisk have

Firmaet FORMEDS Sp. z oo har specialiseret sig i produktion af kosttilskud i ren pulverform uden tilsatte konserveringsmidler, farvestoffer og sødestoffer. Det tilbyder naturlige, effektive og sikre produkter. Hele produktionsprocessen er i overensstemmelse med HACCP-systemet. De råmaterialer, der bruges til produktionen af dets produkter, kommer fra velrenommerede europæiske leverandører.

Kosttilskud

Ingredienser: inulin (cikorierod), pullulan (kapselskall), vitamin B2 (phyboflavin).

Daglig portion - 1 kapsel indeholder (referenceindtag%):

  • inulin - 273 mg
  • vitamin B2 (riboflavin) - 40 mg (2857%)

Anbefalet dagligt indtag: Tag 1 kapsel en gang dagligt under et måltid.

Nettoindhold: 60 kapsler

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke de anbefalede daglige portioner til indtagelse i løbet af dagen. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder. Produktet bør ikke bruges som erstatning for en varieret kost.

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.