Vitamin C Bicaps 1000 mg, 60 caps

Vitamin C Bicaps 1000 mg, 60 caps

FM27
64,01 kr

BICAPS® C 1000 kosttilskud indeholder 1.000 mg C-vitamin i 1 kapsel uden tilsætningsstoffer. C-vitamin har L-konfiguration. Produktet blev opnået ved gæring og er ikke produceret af GMO'er.

 

Vitamin C Bicaps 1000

BICAPS® C 1000 kosttilskud indeholder 1.000 mg C-vitamin i 1 kapsel uden tilsætningsstoffer. C-vitamin har L-konfiguration. Produktet blev opnået ved gæring og er ikke produceret af GMO'er. C-vitamin understøtter immunsystemets funktion og beskytter cellerne mod oxidativ stress. Det er også produktionen af kollagen, som er afgørende for, at knogler, brusk, blodkar, tænder, tandkød og hud fungerer korrekt. C-vitamin bidrager til at opretholde normal energimetabolisme. Det hjælper med at reducere træthed og træthed.

BICAPS C 1000 indeholder en naturlig pullulan-kapsel. Pullulan opnås ved en naturlig gæringsproces. Under produktionen anvendes ikke surocas af animalsk oprindelse, derfor er kapslen velegnet til vegetarer og veganere. Produktet indeholder ikke kunstige fyldstoffer, antiklumpningsmidler og farvestoffer, såsom: magnesiumstearat, siliciumdioxid, titandioxid osv.

Velegnet til vegetarer og veganere.

FORMEDS Sp. Zoologisk have

Virksomheden FORMEDS Sp. z oo har specialiseret sig i produktion af kosttilskud i ren pulverform uden tilsatte konserveringsmidler, farver og sødestoffer. Det tilbyder naturlige, effektive og sikre produkter. Hele produktionsprocessen er i overensstemmelse med HACCP-systemet. Råmaterialerne, der anvendes til produktionen af dets produkter, kommer fra velrenommerede europæiske leverandører.

Kosttilskud

Ingredienser: C-vitamin (L-ascorbinsyre), pullulan (kapselskal).

Daglig portion - 1 kapsel indeholder (referenceindtag%):

C-vitamin - 1.000 mg (1.250%).

Anbefalet daglig indtagelse: Tag 1 kapsel en gang dagligt under et måltid.

Nettoindhold: 60 g - 60 kapsler

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke de anbefalede daglige portioner til forbrug i løbet af dagen. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder. Produktet bør ikke bruges som erstatning for en varieret diæt.

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.