Vitamin D3 Forte 4000IU, 120 hætter

Vitamin D3 Forte 4000IU, 120 hætter

Aliness
ALI02
60,38 kr
rating Read the 2 reviews
Average rating: 10/10 Number of reviews: 2

D-vitamin hjælper med at opretholde sunde knogler og tænder. Det letter absorptionen af calcium og hjælper med at opretholde dets korrekte niveau i blodet.

 

Vitamin D3 Forte 4000IU

 

D-vitamin hjælper med at opretholde sunde knogler og tænder. Det letter absorptionen af calcium og hjælper med at opretholde det rette niveau i blodet. Derudover understøtter D-vitamin funktionen af muskelsystemet og immunsystemet.

 

MedicaLine

MedicaLine er en polsk producent af medicin og kosttilskud, der opererer på det lokale marked siden 2007. MedicaLine ejer fødevaretilskudsmærket Aliness. Produkter fra Aliness-mærket indeholder naturlige forbindelser, der er kendetegnet ved en hurtig og høj absorption af aktive stoffer. Vitaminerne fra deres tilbud kan bruges af mennesker på glutenfri diæt såvel som mennesker med allergi og laktoseintolerance.

Kosttilskud

Ingredienser:   bulking agent: Ekstra jomfru olivenolie, oksekød gelatine, glycerin, vand, vitamin D3 fra lanolin (cholecalciferol).

 

Kapslen er fyldt med olivenolie, der indeholder store mængder naturligt fedt. Det naturlige fedt letter optagelsen af D-vitamin.

 

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel) (Dagligt referenceindtag%):   D3-vitamin - 100 mcg = 4000 jm (2000,00%)

 

Anbefalet daglig indtagelse:   Tag 1 kapsel dagligt, helst under et måltid.

 

Nettovægt: 120 kapsler

 

Opbevaring:   Beskyt mod lys, opbevar ved stuetemperatur, på et tørt sted, der ikke er tilgængeligt for små børn.

 

Advarsel:   Overskrid ikke den anbefalede daglige servering i løbet af dagen. Dette produkt kan ikke bruges af gravide eller ammende kvinder. Dette produkt kan ikke bruges som erstatning for en varieret diæt.

 

Ny
rating 10
2021-08-04
Anonymous
rating 10
2020-09-08
Apostolos

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.