Choose a searcher

Bartonella

Urter mod Bartonella - Naturlig behandling af bartonellose
Viser 1-11 af 11 element(er)

Urter til Bartonella

 

Bartonella er en af de mest almindelige co-infektioner af borreliose. Ligesom Borrelia overføres det normalt med flåter. Bartonella forårsager en sygdom kaldet Bartonellose.

Ved tilstedeværelse af disse to infektioner forværres symptomerne, især når centralnervesystemet er involveret. Almindelige symptomer på Bartonellose er: lavgradig feber eller temperaturfald, periodiske influenzalignende symptomer, kronisk træthed, hævede lymfeknuder (ofte intermitterende), unormal hudfornemmelse, ømme subkutane knuder langs ekstremiteterne, papulært udslæt, røde eller blå langsgående udslæt (nogle gange ligner strækmærker), brændende fornemmelse, især på fodsålerne eller stikkende smerter, hyperæstesi, hovedpine, øjenproblemer, smerter i øjeæblerne, søvnproblemer, humørsvingninger, kognitiv svækkelse, nervøsitet, angst, irritabilitet, depressiv symptomer.

 

Naturlig behandling af bartonellose

 

Mange urter er meget effektive til at bekæmpe Bartonellia (Bartonellose). En af de mest effektive urteprotokol til behandling af denne infektion er Buhners protokol for Bartonella. Du kan læse mere om denne protokol Stephen Harrod Buhners bog "Healing Lyme Disease Coinfections: Complementary and Holistic Treatments for Bartonella and Mycoplasma."

Naturlig behandling af Bartonellose tager hensyn til både antibakteriel aktivitet, men forstyrrer også bakteriernes vitale funktioner i kroppen, beskytter de væv og organer, den inficerer, hæmmer cytokinkaskaden og styrker immunsystemet.

Urter, som udviser stærk antibakteriel effekt mod Bartonella er: Houttuynia, Isatis og Alchornea cordifolia. Buhner anbefaler at bruge disse urter som en blanding. AHI Herbal Mix-produktet er en færdiglavet blanding af disse tre urter i de proportioner, som Buhner anbefaler.

Bartonella udviser en stærk affinitet for to strukturer i kroppen: endotelceller og røde blodlegemer. Bartonella, efter at være kommet ind i værtens organisme, cirkulerer i værtens blodbane i omkring 3-4 dage og beboer derefter den primære niche, som er endotelcellerne i blodkarrene. Så når bakterierne efter et par dage erytrocytterne (røde blodlegemer), hvor de formerer sig. Ved at angribe røde blodlegemer har Bartonella også adgang til hæm, som sikrer dens overlevelse. Ved at opdele hæmen i dets bestanddele, kan den få de næringsstoffer, den har brug for, herunder jern.

Beskyttelse af endotel og røde blodlegemer mod Bartonella-invasion er et af nøgleelementerne for vellykket behandling. At bevare disse strukturer er afgørende for at forstyrre dens evne til at nære og formere sig. Bartonella alene kan ikke producere de næringsstoffer, der er vigtige for overlevelse. Ved at gribe ind i disse faktorer vil spredningen af infektion blive hæmmet.

For at beskytte endotelet brugte Buhner japansk pileurt, EGCG og L-arginin i sin protokol.

Sida acuta vil på den anden side beskytte røde blodlegemer.

I sin protokol for Bartonella fokuserer Buhner også på organbeskyttelse. For at beskytte hjertet anbefaler Buhner Hawthorn, til leverbeskyttelse - Marietidsel, og for at beskytte lymfesystemet og milten - Rød rod.

Buhner inkluderer også urter, der hæmmer cytokin-kaskaden. Inhibering af den Bartonella-inducerede cytokinkaskade er nødvendig for at hæmme bakteriel multiplikation og forstyrre bakteriel ernæring. I de fleste tilfælde vil dette reducere eller endda stoppe de fleste symptomer forårsaget af infektionen. Nøgleurterne til Bartonella, som hæmmer cytokin-kaskaden, er japansk knotweed og Cordyceps, men også tilskud med EGCG.

Styrkelse af immunsystemet er også meget vigtigt for vellykket behandling af Bartonella. Jo svagere immunforsvaret er, jo mere alvorlig er infektionen, og følgelig desto mere alvorlige er symptomerne. At styrke immunforsvaret er lige så vigtigt som at have en antibakteriel effekt.

Rhodiola rosae (bjergrose) og Ashwagandha (indisk ginseng, latin Withania somnifera) er de to immunforstærkende urter foreslået af Buhner.


 

  Produktfilter
Kategorier
Produkttype
Product added to wishlist
Product added to compare.