Nye produkterTilbud

Klamydia

Urter til klamydia

 

Chlamydia pneumoniae er en gramnegativ bakterie, men med en cellevæg meget stivere, end man normalt finder hos gramnegative bakterier.

Klamydia er en af de flåtbårne co-infektioner.

Chlamydia pneumoniae påvirker ofte åndedrætssystemet og forårsager lungebetændelse (ofte omtalt som atypisk lungebetændelse), bronkitis, laryngi...

Urter til klamydia

 

Chlamydia pneumoniae er en gramnegativ bakterie, men med en cellevæg meget stivere, end man normalt finder hos gramnegative bakterier.

Klamydia er en af de flåtbårne co-infektioner.

Chlamydia pneumoniae påvirker ofte åndedrætssystemet og forårsager lungebetændelse (ofte omtalt som atypisk lungebetændelse), bronkitis, laryngitis, pharyngitis, rhinitis, bihulebetændelse og forårsager astmasymptomer.

Chlamydia pneumoniae er meget vigtig i differentialdiagnosen af borreliose, da det kan forårsage nervesystemlidelser, myocarditis og reaktiv arthritis. De ekstrapulmonale symptomer på Chlamydia pneumoniae-infektion over en meget lang periode kan være latente og er ofte svære at genkende.

Chlamydia pneumoniae-induceret reaktiv arthritis er ofte svær at skelne fra Lyme arthritis. I forbindelse med Chlamydia pneumoniae-infektion bør man også være opmærksom på Guillain-Bares syndrom. Guillain-Barrés syndrom er en autoimmun sygdom, der forårsager akut multi-rod demyeliniserende inflammation, hvor immunsystemet angriber dele af det perifere nervesystem, hvilket forårsager muskelsvaghed og prikkende følelser i forskellige dele af kroppen.

Desuden kan Chlamydia pneumoniae give andre symptomer, såsom: kronisk træthed, brændende fornemmelse af forskellige dele af kroppen, lammelser, slagtilfælde, problemer med blodtryk, hovedpine, demens, psykisk tåge, psykiske lidelser, smerter i testiklerne.

 

Naturlig behandling af klamydia

 

Mange urter er meget effektive til at bekæmpe klamydia. En af de mest effektive naturlige metoder til behandling af Chlamydia med urter er Buhner-protokollen for Chlamydia fra Stephen Harrod Buhners bog "Natural Healing of Lyme Borreliosis and the Coinfections Chlamydia and Spotted Fever Rickettsiosis".

De vigtigste antibakterielle urter mod Chlamydia pneumoniae er planter, der indeholder berberin. Sådanne planter er blandt andet berberis eller canadisk guldsæl (Goldenseal, Latin Hydrastis canadensis). Kinesisk kalot (latinsk Scutellaria baicalensis) udviser antibakterielle egenskaber mod klamydia. Buhner anbefaler også brugen af vitamin A. Retinol (en metabolit af vitamin A) hæmmer Chlamydias evne til at inficere endotelet og epitelcellerne.

Klamydia inducerer ligesom andre intracellulære patogener fra gruppen af flåtbårne infektioner cytokinkaskaden. Cytokiner er informationsmolekyler, der letter den infektiøse proces af bakterier og udvindingen af næringsstoffer fra værtscellerne. Derfor skal cytokin-kaskaden hæmmes for at forstyrre den infektiøse proces af klamydia.

Salvia miltiorrhiza og kinesisk kalot (latin Scutellaria baicalensis) er de vigtigste urter til at hæmme cytokinkaskaden anbefalet af Buhner i hans naturlige protokol til behandling af klamydiose.

Klamydia opsnapper også værtens immunsystems reaktioner og funktioner. Klamydia kan derfor radikalt genopbygge det menneskelige immunsystem på en sådan måde, at det tilpasser det til dets fordel. Et svigtende immunsystem bemærker ikke truslen fra bakterier og bekæmper ikke infektion. Abnormiteter i immunsystemets arbejde fører ofte til autoimmune lidelser. Et dereguleret immunsystem er et problem ikke kun under infektionsforløbet, men også efter endt behandling, hvilket vil have yderligere konsekvenser. Urter er meget effektive til at modulere immunfunktioner og genoprette immunsystemets korrekte funktion.

Buhners forslag i dette tilfælde er tre urter: Ashwagandha (indisk ginseng, latin Withania somnifera), lakrids og Cordyceps sinensis. Ifølge Buhners anbefalinger anbefales disse tre urter i form af urteblanding. ACL Herbal Mix-produktet indeholder færdiglavet macerat af Ashwagandha (indisk ginseng, latin Withania somnifera), Cordyceps og lakrids.

Beskyttelse af celler og organer angrebet af bakterien er en anden integreret del af behandlingen i Buhners protokoller. Bakterier har en enorm, ødelæggende effekt på organerne. Beskyttelse af organer og celler bør altid være en integreret del af enhver terapi. Salvia miltiorrhiza, Cordyceps sinensis og Bidens pilosa spiller her en nøglerolle som en væsentlig del af den naturlige behandling af klamydia med urter.

Naturlig behandling af klamydia vil i vid udstrækning påvirke mange infektionsmekanismer. Hvis du ønsker at bruge urter til klamydia, husk at læse den fulde protokol foreslået af Buhner, samt dens kontraindikationer.

Mere

Klamydia 

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5